Show

Komentari 5

Ivana i Juan oduševili publiku: 'Najbolje finale ikad! Divni su, napokon zaslužena pobjeda'

Ivana i Juan oduševili publiku: 'Najbolje finale ikad! Divni su, napokon zaslužena pobjeda'

Uljepšali ste ovu sezonu svojom jednostavnošću, skromnošću. Hvala vam što ste bili kolegijalni i pokazali onu lijepu ljudsku stranu, poručili su gledatelji na Facebooku pobjednicima devete sezone showa

Dva najbolja para devete sezone 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' sinoć su se borila za pobjedu u velikom finalu. Nakon šest sljedova jela i niza pozitivnih komentara, zajedničkim snagama žiri je odlučio - pobjednici su  Ivana Jukić i Juan Francisco Sanchez Gracia.

POGLEDAJTE VIDEO:

'Slučajni partneri' kući su otišli s novčanim iznosom od 50.000 kuna te poklon-bonom Prima namještaja u vrijednosti 25.000 kuna, a na drugom mjestu su završili Danilo i Ante.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, fanovi showa oduševljeni su pobjednicima. To potvrđuju i rezultati naše ankete, u kojoj su Ivana i Juan osvojili 85% glasova.

- Koje uživanje je bilo večeras gledati '3, 2,1 - kuhaj!', za mene je od svih sezona ovo bila najzaslužnija pobjeda, sve čestitke - napisala je gledateljica na Facebooku.

- Zaslužili su, čestitke. Jednostavni oboje, bez imalo zlobe i ljubomore, a što je najvažnije znaju kuhati. Bravo -  pohvalio ih je gledatelj.

- Najbolje finale od svih sezona. Zaslužena pobjeda Ivane i Juana! Bravo. Bravo i za momke - glasio je jedan od komentara.

- Napokon pobjede ljudi koji to zaslužuju! - poručio je gledatelj.

- Čestitke od srca Ivani i Juanu uljepšali ste ovu sezonu svojom jednostavnošću, skromnošću. Hvala vam što ste bili kolegijalni i pokazali onu lijepu ljudsku stranu. Čestitke Danilu i Anti - napisala je gledateljica.

-

 

Najčitaniji članci