Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
21 komentara

Ivana Kindl: 'Netko mi je ukrao identitet i dogovarao svirke'

Pjevačica je zamolila ljude da joj se jave ako ih je kontaktirala osoba koristeći njezin identitet. Istaknula je da joj nastupe dogovaraju basist i menadžer

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
21 komentara

Ne mogu vjerovati da nekome može na pamet pasti ovakva ideja koja je vrlo opasna za moju reputaciju, moje koncertne angažmane koji meni i mom bendu život znače, istaknula je zabrinuta pjevačica Ivana Kindl (40). Kindl je na svojoj službenoj Facebook stranici upozorila fanove i prijatelje da se neka osoba služi njezinim identitetom te dogovara koncerte. 

 

- Stupila je u kontakt s dvoje glazbenika i dogovarala svirke s njima. Poslala im je set-listu, izmišljala detalje o svirci, nudila angažmane u stalnoj postavi benda, a pritom tražeći da se sva komunikacija odvija putem spomenutog maila – jer Facebook vode 'neki drugi ljudi' - ispričala je pjevačica. Na kraju bi ta osoba javila glazbenicima da su nastupi odgođeni. 
 
Foto: Martina Popovcic/PIXSELL

Kindl je dodala da ne želi niti pomišljati o mogućnosti da je ta osoba u njezino ime kontaktira i organizatore ili da se to učestalo događalo. Objasnila je kako njezine koncerte dogovaraju samo producent i basist te menadžer. Zamolila je ljude da ju obavijeste ako ih je netko kontaktirao s e-mail adrese ivana.kind78@gmail.com te ispričala ako je netko već komunicirao s osobom koja se predstavljala kao ona. 

Kindl je nedavno progovorila o svojoj bolesti zbog koje su ljudi mislili da je na rubu anoreksije. Slavonka je tada smršavila 10 kilograma. 

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

- Kad je počelo povraćanje, znala sam da moram otići liječniku. Otkrila sam da je bakterija Helicobacter pylori uzrok mojeg lošeg fizičkog stanja - rekla je pjevačica i upozorila druge da ni slučajno ne zanemaruju takve simptome. Kako bi poboljšala svoje zdravlje, počela je vježbati aktivnije, a jedno vrijeme nije pila mlijeko i jela citruse. Radi toga sada preferira zdraviju i laganiju hranu. 

 

Naši partneri pišu
Message