Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Ivana Kindl objavila je svoju najintimiju pjesmu 'Želim više'

Nova pjesma snimljena je u Morris studiju, a odsvirao ju je bend instrumentalista pod nazivom „In your face“. Pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj

You Tube
Video: You Tube
1 komentara

Svaki novi singl Ivane Kindl rezultat je dugog rada jer Ivana kroz svoje tekstove i glazbu želi prenijeti sve one ideje i emocije koje je samu ispunjavaju te upravo najveći naglasak stavlja na detaljima.  

Jedna takva pjesma je novi, treći singl „Želim više“ koji će se naći na njenom novom albumu. 

Pjesmu autorski potpisuju Ivana Kindl i Alen Križaj koji je ujedno aranžirao i producirao pjesmu.

- Zadnjih godinu dana Alen i ja radimo na ovoj pjesmi, a još za vrijeme stvaranja u meni je budila neopisivu emociju, radost i suze istovremeno. Ova pjesma je moja duša, srce, ono najintimnije, mogla bi slobodno reći da je moja potpuno ogoljena duša. Iako nam je ljubav bila neiscrpna inspiracija dok smo pisali tekst i slušatelj je prvenstveno može doživjeti kao ljubavnog karaktera, spontano nam se u misli uvukla i poruka našem društvu zbog sveopće situacije. Čini se kao da su ljudi izgubili vjeru, duh borbenosti, zajedništva i empatije. Akcent je na refrenskom dijelu koji ima notu univerzalne poruke jer „zašto da gubimo kad možemo bolje i zašto da šutimo protiv svoje volje" – izjavila je u jednom dahu Ivana za svoj novi singl.

Nova pjesma snimljena je u Morris studiju, a odsvirao ju je bend vrhunskih instrumentalista pod nazivom „In your face“ kojeg čine: Luka Banić (gitara), Alen Križaj (bas), Vedran Dakić (klavijature) i Luka Maričić (bubanj), a tonski snimatelj bio je Filip Vidović.  

Ovoj pjesmi, prethodila su dva uspješna singla „Zamisli“ za koji je 2013. godine bila nominirana za Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu, te „groovy“ singl „Woody“ koji je Ivana posvetila svom voljenom kućnom ljubimcu – mačku Woodyju koji se na kratko pojavljuje i u spotu za pjesmu. 

Ivana iza sebe bilježi niz uspjeha i priznanja od strane publike i struke pa tako u svojoj vitrini, među ostalim nagradama, ima i dva Porina. Jedan za album duhovne glazbe „Gospel u Komediji“ i drugi za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu „Utjeha“. 

Naši partneri pišu
Message