Show

Komentari 8

Ivana Kovač: 'Mišo je dobro'

Ivana Kovač: 'Mišo je dobro'

Glazbenik je dva dana imao visoku temperaturu nakon čega je po njega došla Hitna pomoć. Iz kuće u Strožancu, gdje živi sa suprugom Lidijom, prebacili su ga na splitske Firule

Legenda hrvatske glazbe, jedan jedini, Mišo Kovač (80) u srijedu je ponovo završio u bolnici te se trenutačno nalazi na odjelu za pulmologiju. Njegova kći Ivana Kovač (44) za Story je otkrila je kakvo mu je zdravstveno stanje. 

POGLEDAJTE VIDEO 

- On je dobro - kratko je odgovorila. 

Glazbenik je dva dana imao visoku temperaturu, nakon čega je po njega došla Hitna pomoć. Iz kuće u Strožancu, gdje živi sa suprugom Lidijom, prebacili su ga na splitske Firule. 

storyeditor/2021-11-17/PXL_290916_14311766.jpg

Slobodna Dalmacija piše kako liječnici sumnjaju da Mišo ima početak upale pluća jer su i on i supruga negativni na korona virus. 

Ivica Bubalo, menadžer iz Splita i Mišin dugogodišnji suradnik za 24sata je otkrio detalje.

- U bolnicu ne puštaju nikoga, tako da ne znam kakva je trenutačna situacija, čekam da mi se javi njegova kći Ivana - rekao nam je u četvrtak pa dodao: 

- Pretpostavljam da mu je ponestalo zraka. Mišo je zadnjih 20 dana uživao u kući u Podstrani. Njemu je trebalo svježeg zraka, morskog zraka... U Zagrebu on nije mogao izaći van - zaključio je. 

Split: Mišo Kovač stigao na Poljud u dresu reprezentacije

 

Najčitaniji članci