Show

Komentari 12

Ivana Mišerić dirljivom objavom obilježila je rođendan pokojne majke: 'Praznina me stišće...'

Ivana Mišerić dirljivom objavom obilježila je rođendan pokojne majke: 'Praznina me stišće...'

Sjetim te se svakih nekoliko minuta. U random situacijama. Dok samujem, dok radim, u društvu, usred razgovora, pjesme, za vrijeme jela, dok se smijem, gledam sunce i tražim te u njemu, napisala je

Godina se okrenula. Često mi je teže nego prošlo proljeće, vjerojatno jer je sada sve stvarnije… Mozak se primirio. Na trenutke i pomirio sa svime što je smrt napravila životu. Zastrašujuće je koliko se bol ne da van, započela je emotivno radijska voditeljica Ivana Mišerić (33) kako bi obilježila rođendan svoje preminule majke.

POGLEDAJTE VIDEO:

Voditeljica je ove riječi objavila na Instagramu uz neke fotografije iz djetinjstva.

- Ali pričam ti o tome svaki dan. Zašto mi živi razgovaramo s onima kojih nema? Valjda nam služi kao analgetik, flaster, persen, prigušivač…. Hm. Sjetim te svakih nekoliko minuta. U random situacijama. Dok samujem, dok radim, u društvu, usred razgovora, pjesme, za vrijeme jela, dok se smijem, gledam sunce i tražim te u njemu, u snovima svako malo… Tu si - napisala je pa nadodala kako 'oživljava' uspomene.

- Ima nešto veliko u tome kako 'vozim' to svoje postojanje i ti si sa mnom unutra, a da nitko ni ne zna koliko često mi 'blicaš'. Ni kojim intenzitetom, niti na kojim mjestima. Ne mogu ni znati jer neću im ni reći. To je naša sila.  Da, dug je put suza, rekli su mi, ti si to nabolje znala. Razumijem sve - napisala je.

- Stavile smo ti lijepe ružice za rođendan. Jučer ti je i Buca bila. Teško je mama. Nije da se žalim, ali praznina me stišće. Potegnut ću i za tebe ovaj život! Bit će sve ok. Sretan ti rođendan Bubice moja. Kako te samo volim - dodala je za kraj.

Nives Ivanišević, Barbara Kolar, Saša Lozar, Viktorija Rađa, Dalibor Petko, Ecija Ivušić, Marijana Batinić te mnogi drugi uputili su voditeljici riječi podrške.

- Uf. Sve isto. Grlim te - napisala je Nives uz emotikone raspuknutog srca.

- Ivanice - dodala je Ecija uz emotikone.

- A mila moja - napisala je Barbara.

Najčitaniji članci