Obavijesti

Show

Komentari 302

Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu: Ne želi platiti 690 kuna

Ivana Vida ljuta zbog računa za vodu: Ne želi platiti 690 kuna
8

Ako sam rekla da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom, upitala je Vodoopskrbu supruga Domagoja Vide

VIDEO

Provjeravajte svoje račune za vodu jer ovo što oni rade je teški bezobrazluk. Dobrodošli u Hrvatsku gdje račun za vodu koju nisi koristio iznosi 691,66 kuna. E, Hrvatska moja, prevaro, komentirala je danas ma društvenoj mreži ljutita Ivana Vida (24). Supruga nogometaša Domagoja Vide (28) i bivša Kraljica Hrvatske požalila se prijateljima na grešku s računom za vodu i pokazala mailove koje je poslala Vodoopskrbi i odvodnji u Zagrebu. 

- Napisali ste mi litaniju, a niste ništa pametno rekli. Ako sam napisala da u zgradi cijev nigdje nije pukla, da voda iz kotlića ne curi i da sedmi mjesec nisam boravila apsolutno niti jedan dan u stanu, postavlja se pitanje koga vi pravite budalom - pitala je Ivana Vodoopskrbu. Dodala je kako im šalje račun za kolovoz koji iznosi 80,07 kuna što je u redu jer je ni taj mjesec nije bilo. 

 

- Ako je pukla cijev i ovo sve što vi navodite da bi moglo biti pitanje je sljedeće: 'Zašto je račun za osmi mjesec 10 puta manji?' Bilo bi logično da je sličan računu od prethodnog mjeseca. Izvolite izaći na teren i provjeriti stanje brojila jer ovaj račun od 691,66 kuna za sedmi mjesec neću i ne želim platiti - upozorila je nogometaševa supruga. 

- Tipična hrvatska prevara. Pa ako prođe - prođe. Evo, nažalost kod mene 10 puta veći račun nije prošao. Poduzmite mjere i malo bolje obavljajte svoj posao - rekla je Ivana. Dodala je kako su odgovori Vodoopskrbe da su instalacije krive presmiješni. 

- Nemoj me samo lagati, petljati, muljati. Bljak - istaknula je bivša Kraljica Hrvatske. Tvrdi kako obitelj Vida ne namjerava podmiriti račun, pa će se vidjeti negdje na nekom mjestu s tužbama. 

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina

- A ljudi koji očitavaju brojila očito ne znaju pisati stvarne brojke s brojila, pa ljudima platite liječnički pregled uključujući i pregled kod okuliste - zaključila je Ivana. 

ZABAVA! KVIZ: Jesi li Miroslav Škoro ili Thompson?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 302
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao