Show

Komentari 45

Ivanišević se zahvalio supruzi Nives na podršci: 'Bila je mala djevojčica, nije znala o tenisu'

Ivanišević se zahvalio supruzi Nives na podršci: 'Bila je mala djevojčica, nije znala o tenisu'

Goran Ivanišević nedavno je postao prvi Hrvat u Kući slavnih u američkom Newportu, a posebnu zahvalu za ljubav i podršku uputio je svojoj supruzi Nives, koja mu je bila pratnja.

Goran Ivanišević (49) i supruga Nives Ivanišević (39) otputovali su u Ameriku gdje je naš legendarni tenisač svečano primljen u Međunarodnu tenisku kuću slavnih. Prilikom ulaska, Goran je supruzi posvetio posebnu zahvalu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Moja prelijepa supruga. Kad sam postajao dobar, ona je bila mala djevojčica. Nije imala pojma o meni, nije imala pojma o tenisu, a sad, nakon više od 20 godina, stoji tu iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi - rekao je.

Ivanišević se u svom govoru zahvalio i roditeljima, za koje kaže da su dvije najvažnije osobe u njegovoj karijeri:

- Dvije najvažnije osobe u mojoj karijeri - mama i tata. Dvoje ljudi koji su žrtvovali svoje zdravlje, svoje karijere, svoje vrijeme i davali mi bezuvjetnu ljubav kako bih uspio. Mama i tata, nema tih riječi kojima bih vam mogao zahvaliti niti mogu učiniti nešto čime bih vam mogao zahvaliti za sve što ste učinili za mene. Kad bih opet morao proći ovo putovanje, opet bih vas izabrao za mamu i tatu i opet bismo pošli zajedno. Volim vas i hvala vam na svemu.

Goran je iz svoga govora izostavio pokojnu sestru Srđanu, jer mu je bilo preteško govoriti o njoj, no upravo njoj je posvetio ulazak u Kuću slavnih.

Radijska voditeljica i tenisač u braku su od 2017., a zajedno imaju sina Olivera (3). Goran iz prvog braka ima sina i kćer, Emanuela (13) i Amber (18). 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

Najčitaniji članci