Obavijesti

Show

Komentari 35

Ivaniševićeva kći naslijedila gen za sport, ali tenis joj ne ide...

Ivaniševićeva kći naslijedila gen za sport, ali tenis joj ne ide...
6

Amber Maria nije otišla u teniskom smjeru. Tinejdžerica jaše otkad zna sebe, niže uspjehe u konjičkom sportu i na jesen je čeka ulazak u reprezentaciju

VIDEO

Kći Gorana Ivaniševića (46), petnaestogodišnja Amber Maria, sa svojim konjem Ferom niže uspjehe i postiže odlične rezultate u konjičkom sportu. Amber je državna prvakinja u kategoriji juniora i članica Konjičkog kluba Zagreb, a jahati je željela otkad zna za sebe, prenosi emisija Exkluziv.

- Jašem već sedam godina. Poseban je osjećaj jahati konja. Teško je to opisati, mislim da to svatko proživljava na svoj način - rekla je za RTL Amber, koju na jesen čeka i ulazak u reprezentaciju. 

Tenis joj nije legao

Gen za vrhunski sport je naslijedila od svojega oca, ponajboljeg tenisača i osvajača Wimbledona Gorana Ivaniševića. Ipak, Amber nije otišla u teniskom smjeru. Goran i njegova bivša supruga Tatjana Dragović su prepustili treniranje svoje kćeri Renatu Levaniću. Tener Renato ističe kako je Amber jako talentirana.

Svog konja Feru Amber smatra prijateljem i svakodnevno se brine o njemu.

- Svakodnevno se trudi, bori se i daje sve od sebe. Mislim da je to jedan od garancija uspjeha - kaže Renato za Exkluziv.

Ima roditeljsku podršku

Amber ističe kako su joj i majka i otac velika podrška te kako je pokušavaju podriti što više mogu. 

- Jako sam im zahvalna na podršci koju mi daju - kaže Amber. Roditelji je često prate na njenim turnirima, ali uvijek ostaju iza ograde.

- Oni nikad nisu htjeli na konja, mislim da ih je možda malo strah - našalila se petnaestogodišnjakinja. Amber ne poznaje strah premda je prije par godina pala s jednog konja i slomila ruku.

Goran će ponovo postati tata

Bivši tenisač Goran i njegova supruga Nives Ivanišević (35) očekuju svoje prvo dijete. Nives i njezin odabranik prošle godine u tajnosti su se vjenčali u Zagrebu

- Ono kad ne moraš (ne možeš) više uvlačiti trbuh - napisala je Nives ispod fotografije na kojoj pozira u kupaćem kostimu i uživa u iščekivanju prinove.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu