Obavijesti

Show

Komentari 0

Ivanka Boljkovac postala čistačica, a Zuhra stilist

Ivanka Boljkovac postala čistačica, a Zuhra stilist
3

Rudijevi anđeli naziv je pilota humoristične serije koju snima producentska kuća Ring Multimedija. Radnja se odvija u salonu ljepote Venera&Mars

VIDEO

Ja sam punašna Latica, koja sanja da će jednog dana postati operna diva. Otvorena sam, svima kažem što ih ide, bez dlake na jeziku. Nemam sreće s muškarcima, opisala nam je svoj lik Ivanka Boljkovac, koja će u salonu Venera&Mars glumiti čistačicu.
Zlatan Zuhrić Zuhra i Hrvoje Kečkeš dobili su uloge stilista Robača i Dančija. U pilot epizodi pojavio se samo Zuhra, jer je Hrvoje Kečkeš bolestan. Pjevačica Maja Šuput glumi crnokosu make up artisticu Silvu.
- Prostodušna sam, slobodnih svjetonazora, lako zaljubljiva i koketna - smije se Maja, koja je oduvijek željela glumiti.
Glumica Leona Paraminski je bahata plavušaTonkica, a Jelena Perčin crvenokosa, samozatajna Barbara. Chu Chu Chang utjelovljuje tajanstvenog Kineza s kojim posluju Robač i Danči.
- Gluma mi je hobi. Inače radim sve i svašta u kineskom restoranu - rekao je Chu Chu, koji u seriji naviše posluje sa Zuhrom.
- On je genijalan. Legenda. Po meni najbolji glumac - kaže Chu Chu, koji se proslavio u reklami za Mikado rekavši “puno fina liža”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu