Show

Komentari 9

Ivo Amulić: 'Jedva sam se čekao igrati s kćerkicom nakon showa'

Ivo Amulić: 'Jedva sam se čekao igrati s kćerkicom nakon showa'

Nakon ispadanja iz showa ‘Zvijezde pjevaju’, glazbenik Amulić će se posvetiti obitelji i Klapi Rišpet, a glumica Iva će uskoro ponovno zapjevati

Solist Klape Rišpet,  Ivo Amulić (60) i glumica Iva Jerković (33) u subotu su napustili show 'Zvijezde pjevaju'. Iako prema mišljenju žirija nisu bili "najslabija karika", njihovu ispadanju presudili su glasovi publike.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Apsolutno nisam razočaran, bilo mi je divno. Još smo u početku rekli: 'Idemo se zabavljati, pa dok traje - traje!' i tako je i bilo - kaže nam splitski glazbenik te dodaje kako pravu čar ovom showu daju odnosi koji su se izrodili u backstageu.

- Upoznao sam ljude koje sam dosad samo 'ovlaš' poznavao. Družili smo se i bilo je vidljivo istinsko žaljenje kad smo napustili show, i mi i kandidati prije nas. Lijepo druženje koje će mi ostati u sjećanju - ispričao je Ivo. Partnerica Iva mu je, kaže, ostavila izvrstan dojam.

- Ona je vrlo radišna osoba, svaki dan je uz probe na televiziji imala i probe u svom kazalištu. Žao mi je zbog nje što nismo ostali dulje, jer njoj je to sve bilo novo, taj izričaj, pjevanje... Čak je počela i uživati u tome - kaže Amulić.

Zbog snimanja je u Zagrebu provodio četiri dana tjedno te kaže kako su njegova supruga Sandra i jednogodišnja kći Dina jedva dočekale njegov povratak u obiteljsku kuću u Dućama pokraj Omiša.

storyeditor/2022-04-18/ZP2022-4___0014-1.JPG

- Kad sam se vratio kući, cijeli dan mi je prošao u igri s malenom i kao da je pao neki teret s mene. Koliko god da mi je možda žao što sam ispao, toliko mi je drago što sam se vratio kući obitelji i svakodnevnom životu - priznaje.

A kako je Ivina obitelj reagirala na njegovo sudjelovanje u showu?

- Kći je gledala s unukom iz Berlina, sin je pratio i komentirao s nama, a ova najmanja je sva u čudu gledala što se to događa. Baš sam primijetio da bih joj poprilično nedostajao ta tri, četiri dana koja bih proveo 'gore'. A žena, ona je glazbenica kao i ja, tako da najbolje zna kako je to kad moramo ići raditi i putovati - kaže pjevač. Iako je ranije rekao kako mu je honorar za jednu pjesmu na TV-u veći nego za cijeli koncert, otkrio nam je kako u budućnosti ne planira sudjelovati u sličnim angažmanima.

- Na ovu moju odluku je utjecala korona, nismo imali puno posla pa me to zaintrigiralo. Kako stvari stoje, vratit ćemo se normalnom obujmu našeg posla. Ja sam već prije dvije godine odbio produkciju jer nisam htio da moja klapa pati zbog toga. Ipak mi je zadnjih 11 godina na prvome mjestu i najvažnija u životu - kaže Ivo te dodaje kako klapa Rišpet trenutačno sprema pjesmu za Splitski festival.

- Ovih dana radimo finalnu snimku. Sad smo okrenuti toj pjesmi i našim koncertima koji počinju od 1. svibnja - najavio je.

Njegova partnerica Iva bavi se filmom i kazalištem, no nakon ispadanja iz emisije kaže kako je showbiz najteža disciplina.

- Svako iskustvo je dobro, ovo je format u kojemu još nisam bila. To mi je jedna utakmica u nogama. Žao mi je jer mislim da nisam stigla pokazati najbolje od sebe. Ali tko zna, možda bude još prilike da se iskažem - smatra glumica. Suradnja s Amulićem za nju je bila veliki izazov.

- Dobila sam partnera s kojim sam imala najviše razlika, od generacijskih do osnovnih preferenci. To je bila odlična vježba kompromisa - smatra Iva. Druženje s kandidatima za nju je, kaže, bilo inspirativno.

- Upoznala sam ljude čije pjesme znam napamet. Battifiaca i Ferlin su bili duša zabave i događanja, iza pozornice više nego na njoj - kaže Iva, koja se ubrzo opet vraća "za mikrofon".

- Spremam nešto veliko s Pipsima, riječ je o potpuno novom ruhu njihova hita ‘Krumpira gospođo’. Bit će show na koncertu u rujnu na Šalati - otkrila je.