Show

Komentari 14

Ivona je nakon 'Braka na prvu' odselila u Njemačku: Našla sam sreću. Kiki? On je samo prijatelj

Ivona je nakon 'Braka na prvu' odselila u Njemačku: Našla sam sreću. Kiki? On je samo prijatelj

Ona i Kiki u showu nisu pronašli ljubav, ali su postali dobri prijatelji koji se i danas čuju kad god mogu. Nakon showa, promijenila je imidž i odselila, a u ljubavi kaže, napokon ju je krenulo

Najmlađi par showa 'Brak na prvu' bili su Ivona i Kristijan. Ivoni se na početku nikako nije svidio njezin suprug, ali na kraju su postali pravi prijatelji koji se čuju i danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ekonomistica se nakon showa preselila u Njemačku, što je dugo planirala, ali se često vraća u Hrvatsku.

- Na to sam se odlučila još prije šest godina. Upisala sam školu i učila njemački te istodobno radila kao pomoćni kuhar. Trenutno sam u fazi traženja posla u svojoj struci. Dolazim često u Hrvatsku, ali fali mi najviše kad dođe ljetno doba - rekla je za RTL.hr.

Kaže da joj se život nije puno promijenio nakon showa, ali je odlučila osvježiti svoj izgled drukčijom frizurom. 

- Moj život nakon showa izgleda identično kao i prije showa. Ništa se previše nije promijenilo, osim moje frizure. Ono što mi je najzanimljivije je da me ljudi prepoznaju po glasu. Dobila sam brdo poruka podrške na društvenim mrežama - objasnila je.

Kako Ivona izgleda godinu dana nakon 'Braka na prvu', pogledajte OVDJE.

Kaže da su joj najveća podrška tijekom showa bili prijatelji i obitelj. Što se tiče ljubavi, još ne želi otkrivati detalje, ali kaže da je pronašla svoju sreću.

- Svoj privatni život nakon showa željela bih zadržati za sebe još neko vrijeme. Reći ću vam samo da sam svoju sreću pronašla.

Otkrila je i da je ostala u prijateljskim odnosima sa svojim suprugom iz showa, Kikijem.

- Nakon showa ostala sam u kontaktu s nekim kandidatima. Ponekad se čujem s nekoliko njih, a najviše s Ciglom i Sanelom. Ovo je vjerojatno već očekivani odgovor. S Kikijem se čujem kad se uspijemo uskladiti. Ostali smo prijatelji - rekla je.

Rekla je i da joj je drago što se prijavila za emisiju, ali da ne planira ulaziti u neke druge u budućnosti.

Najčitaniji članci