Show

Komentari 1

Izabel svoje 'krpice' reklamira u haljini konkurencije od 5600 kn

Izabel svoje 'krpice' reklamira u haljini konkurencije od 5600 kn

Izabel Kovačić i njezina sestra Ivana još su od djetinjstva sanjale o zajedničkom poslu i suradnji, a pravi pokretač je bila osjetljiva koža Ivanine starije kćeri...

Izabel Kovačić (27) trudnoću je potvrdila promotivnom fotografijom svog modnog brenda za djecu. Dugo se šuškalo kako ona i nogometaš Mateo Kovačić (26) čekaju bebu, a sada je pozirala s rukom na 'trbuščiću'. Za tu je priliku Izabel odjenula haljinu jedne od svojih omiljenih francuskih dizajnerica, Isabel Marant. Za pamučnu kratku haljinicu iskeširala je 680 funti, odnosno 5600 kuna. 

Haljinu je uskladila s odjećom za djecu koju je dizajnirala, s obzirom da njezin modni brend u ponudi nema haljine za žene. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ambiciozna Izabel vodi vlastiti posao

- Kolekciju smo sestra i ja dugo radile i vrlo pažljivo smišljale. Kako smo i same pobornice slow fashiona, kroz vlastiti brend pokušavamo kupce educirati o važnosti kvalitete i čistoće materijala - rekla je Kovačić. 

Izabel i sestra Ivana još su od djetinjstva sanjale o zajedničkom poslu i suradnji, a pravi pokretač je bila osjetljiva koža Ivanine starije kćeri. 

- Naši roditelji znaju da smo mi jako poduzetne. Tako smo odgojene da radimo i da vrijeme koristimo na najbolji mogući način. Mama i tata su bili zadovoljni kad smo rekle da želimo pokrenuti biznis ali su bili i skeptični jer znaju ipak da je teško probiti se na današnjem tržištu jer ljudi eko odjeću ljudi još uvijek smatraju kao modu, ali mi znamo da je to je više od mode - objasnila je Izabelina sestra. 

 

 

Najčitaniji članci