Show

Komentari 21

Izbacili ga s Dore: Plesač Vucine kćeri Brigite s mamom je tražio curu u showu 'Ženim sina'...

Izbacili ga s Dore: Plesač Vucine kćeri Brigite s mamom je tražio curu u showu 'Ženim sina'...

Brigita se požalila HRT-u da bi htjela svoje plesače. Rekla je da ne želi ničije druge. Plakala je. To je njezin prvi nastup. Ona je isto nikakva, bez nas se ne osjeća sigurno. Rastresena je cijela, rekao nam je jedan plesač

Brigita Vuco (22), kći našeg pjevača Siniše Vuce (49) danas je trebala u miru odraditi generalnu probu u dvorani Marino Cvetković u Opatiji uoči sutrašnjeg nastupa na Dori. Međutim, došlo je do problema. Ostala je bez plesača zbog, kako doznajemo, neopreza s testovima za koronu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nina Kraljić odgovorila na '24 pitanja'

- Plesači Brigite Vuco nisu na vrijeme dostavili valjanu potvrdu o testiranju i stoga neće nastupiti na Dori, nego će Brigita nastupiti sama - javljaju s HRT-a. Mlada pjevačica nedavno je krenula stopama svog oca, a u subotu će se predstaviti široj javnosti s pjesmom 'Noći pijane'. 

- U Opatiju smo došli u srijedu kasno navečer. U četvrtak ujutro smo odmah išli raditi testove na koronu u riječkoj bolnici, koje smo čekali 12 sati. Brigita je uspjela ući u dvoranu u Opatiji i odraditi tonsku probu, imala je brzi test napravljen - ispričao nam je Bepi Valentine, jedan od dvojice plesača i dodao da su s negativnim testom u petak ujutro došli pred dvoranu u Opatiji na probu, ali nisu ih pustili unutra.

Urednica Dore, Uršula Tolj, rekla je Brigiti da su njezini plesači 'diskvalificirani zbog testa na koronu'. Sve nam je to ispričao maneken Josip Kotlar (28), umjetničkog imena Bepi Valentine, kojeg je hrvatska javnost imala prilike upoznati 2019. godine kada je sudjelovao u showu 'Ženim sina'. Tada mu je majka Suzana tražila partnericu. 

Već u prvoj emisiji Suzana je privukla pozornost zbog iskrenosti i savjeta koje je dala sinu prilikom upoznavanja djevojaka, a prije ulaska u show dobro je razmislila žele li se ona i Josip pojaviti pred kamerama.

- Gledala sam koje loše stvari nosi show ‘Ženim sina’. Nisam željela da me osuđuju u mjestu iz kojeg dolazim - rekla je Zadranka svojedobno. Sinu je savjetovala da ne ide za izgledom jer je prolazan, nego za osobinama, a o realityju nije imala predrasude.

U početku je bila prilično stroga i postavljala je škakljiva pitanja kandidatkinjama koje su se došle boriti za srce njezina Josipa. Njezin sin jedva je dolazio do riječi. S djevojkama i mamom Suzanom uživao je u kući svoje bake u Vlašićima na Pagu. 

- Sad će se morati iskazati više nego bilo gdje drugdje zato što su sada na mom terenu - govorila je 'stroga' Josipova mama. No, vratimo se na priču o Dori i Brigiti koja bi sutra na pozornici trebala biti sama. 

- Požalila se HRT-u da bi htjela svoje plesače. Rekla je da ne želi ničije druge. Plakala je u svojoj hotelskoj sobi. Toliko smo se pripremali za taj nastup, to je Brigitin prvi nastup. Ona je isto nikakva bez nas se ne osjeća sigurno. Rastresena je cijela - kaže Bepi, koji je i sam utučen.

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna! 

Najčitaniji članci