Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Preminula navodna Spaceyjeva žrtva, ništa od suđenja...

Glumacu Kevinu Spaceyu neće se suditi za seksualno uznemiravanje zato što je navodna žrtva preminula. Anonimni maser još 2016. prijavio je Spaceya za spolno zlostavljanje

Foto: Instagram
2 komentara

Američki glumac Kevin Spacey (60), ipak je izbjegao suđenje koje je moglo dokazati da je seksualni zlostavljač. Navodna žrtva koja je prvi put istupila u javnost i prijavila Spaceya za uznemiravanje i siljenje na oralni seks je preminula. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iznenadna smrt anonimne žrtve znači da se ovaj slučaj povlači sa suda, a da Spacey ima jednu optužbu manje. Pokojni maser je samo jedna od žrtava koja je prijavila poznatog glumca u valu #MeToo pokreta koji je zavladao Hollywoodom još prije nekoliko godina. 

Foto: PA/DPA/Pixsell U listopadu 2017., glumac Star Treka Anthony Rapp (48) prijavio je Spaceya da ga je pokušao zavesti još 1986. Rapp je tada imao 14 godine, Spacey 26. Glumac je tada rekao kako se ne sjeća tog incidenta s Rappom te se ispričao za svoje 'pijano' ponašanje. Tom prilikom je i prvi put odlučio reći da je gay. 

PIXSELL NAPASTOVAO MALOLJETNIKA? Seksualno zlostavljao kolegu? Kevin Spacey priznao da je gay

Nekoliko Spaceyevih žrtava odlučilo je istupiti i prijaviti ga policiji koji su doveli do sudskih postupaka. Neki neuspješno, kao onaj u rujnu prošle godine koji je bio odbačen. Radilo se o prijavi zlostavljanja koje se navodno dogodilo 1992. Ove godine, Scotland Yard je Spaceya ispitao za šest različitih slučajeva seksualnog zlostavljanja. Actor Kevin Spacey is arraigned on a sexual assault charge at Nantucket District Court in Nantucket | Autor: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL Foto: pool/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Spacey je živio u Londonu između 2003. i 2015. zbog posla direktora u kazalištu. Iz malog kazališta naknadno su objavili kako su imali više od 20 prijava za uznemiravanje protiv Spaceya dok je bio njihov direktor. On je sve negirao. 

POGLEDAJ NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE':

Naši partneri pišu
Message