Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

J.Lo i Alex urnebesno otkrili detalje veze u viralnom izazovu

Oboje su se složili kako je Lopez prva inicirala poljubac, da ona bolje kuha, treba joj u jutro više vremena da se spremi, a Alex je taj koji je u njihovoj vezi prvi rekao 'Volim te'

Foto: Instagram/Screenshoot
2 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: J.Lo uživa u karanteni: Sin je poslužuje, uvježbavaju plesove

Latino diva Jennifer Lopez (50) u vrijeme izolacije zbog korona virusa vrijeme provodi sa svojim zaručnikom Alexom Rodriguezom (44). Ponekad je teško ostati zatvoren među četiri zida, pogotovo kada se iscrpe sve teme za razgovor s osobom s kojom živite. 

Zato je ovaj par odigrao fantastičnu igru za parove, koja se zove 'couples challenge'. Bila su im postavljena pitanja o njihovoj ljubavnoj vezi, a prstom su morali pokazati na onog na koga se od njih odnosi odgovor. Kako bi ovo učinili što zanimljivijim, par je zatvorio oči tijekom igre. Video su objavili na Tik Toku.

POGLEDAJTE VIDEO:

@jlo

What do you think?! 😜 ##CouplesChallenge

♬ my girlfriend is cuter - samhanscom3

Pitanja su bila: 'Tko je inicirao prvi poljubac?', 'Koji je od vas zabavniji?', 'Tko bolja kuha?', 'Tko je prvi rekao volim te?', 'Tko troši više novaca?', 'Kome u jutro treba duže da se spremi?' ... Zanimljivo je kako par na većinu pitanja nije odgovorio jednako.

Foto: screenshot/

Međutim, oboje su se složili kako je Lopez prva inicirala poljubac, da ona bolje kuha, treba joj u jutro više vremena da se spremi i troši više novaca. Alex je pak onaj koji je u njihovoj vezi prvi rekao 'Volim te'. 

Izgleda kako su se oboje zabavljali u igri, bez obzira na to jesu li točno odgovorili na pitanje. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

J.Lo i Alex u vezi su od 2017., a zaručili su se u ožujku prošle godine. Pjevačica je rekla kako joj je ova veza zaista posebna u usporedbi sa svima koje je imala dosad. Ukoliko zaruke opstanu i Jennifer se uda za Alexa, to će joj biti četvrti brak.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: J.Lo: 'Smiješno je što me Alex tada zaprosio. Ne žuri nam se'

POGLEDAJTE VIDEO:


 

 

 

Naši partneri pišu
Message