Obavijesti

Show

Komentari 154

J. Rozga opet ljubi: Spremnija sam nego ikad da se 'usidrim'

J. Rozga opet ljubi: Spremnija sam nego ikad da se 'usidrim'
5

Jelena kaže kako se možete svađati, no prava ljubav sve pobjeđuje. Pazi da svaki dan jede juhu i izbjegava fast food, a jutra provodi u kupaonici s beauty ritualima

VIDEO

Jelena Rozga (38) kazala je kako je ljubav njezin pokretač te da ona uvijek pomiče njezine granice i uvijek ju razuvjeri u njezinoj odluci, piše Story.

- Kao i svaka ljubav i moja je ponekad turbulentna, a ponekad mirna. Sad plovimo mirnim vodama, a ja sam nikad spremnija usidriti se - rekla je pjevačica i dodala kako se možete svađati ili ne slagati, ali prava  ljubav uvijek na kraju pobijedi.

Jedino što ne volim jesti su tripice, pršut i janjetina, sve ostalo jedem. Ali svaki dan moram pojesti juhu, kaže pjevačica Jelena Rozga (38).

Nije često u kuhinji i oslanja se na maminu dalmatinsku spizu, ali voli kuhati za prijatelje.

- Uglavnom kuham jednostavne stvari, kao što su tortilje, lazanje i špagete bolonjez te maneštru od povrća. Nisam iskusna kuharica, ali bit će vremena za to kad dođe dijete. Onda ću se potruditi oko toga - kaže Jelena.

Osim što lagano jede, Splićanka kaže kako liniju duguje i dobrim genima, dok se od stresa najbolje opušta u rodnom gradu s bliskim prijateljima.

- Najviše volim na kavu u Splitu s mojim dragim ljudima. Čim uhvatim dan i pol, odletim kući jer Split je moj najbolji ritual opuštanja - kaže Jelena.

Za ljeto je već pripremila omiljene outfite, a kaže kako će u ležerni stil koji nosi u privatno vrijeme uklopiti boho elemente. Njezina ljubav prema cipelama već je poznata, a kaže da ne zna koliko pari ima.

Osvrnula se na tračeve o plastičnim operacijama, odnosno na napise kako je povećala grudi.

- Jako mi je važna prirodnost, a na meni je umjetna samo boja kose. Sve drugo je moje - kaže dugogodišnja plavuša koja ni ne pomišlja na promjenu boje.

- Plavuše se jednostavno najbolje zabavljaju. Gdje god dođem, u centru sam pozornosti, dobijem najbolje mjesto u restoranima... Ne mogu se zamisliti kao brineta ili crvenokosa, mislim da bi to svima bio veliki šok - kaže Rozga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 154
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin