Obavijesti

Show

Komentari 50

'Ja sam siroče, roditelji su me razočarali kad sam ih upoznao'

'Ja sam siroče, roditelji su me razočarali kad sam ih upoznao'
1

NESLOMLJIV Gordan je uvijek bio omiljen tetama koje su ga godinama čuvale u domu za nezbrinutu djecu u Dubrovniku. Ondje je živio do 22. godine

VIDEO

Gordan je prijatelj koji daje bezuvjetnu ljubav. Voli udovoljiti drugima pa ljudi često iskorištavaju njegovu dobrotu, kaže Danijela Jakovljević Zimić, najbolja prijateljica farmera Gordana Grabovca (44) iz Sinja.

Vojni umirovljenik odrastao je u dubrovačkom sirotištu gdje su ga roditelji ostavili zbog obiteljskih problema. Bio je beba od samo 20-ak dana, a ondje je ostao živjeti do 22. godine.

- Bilo je prilika da ga se udomi. Teta što ga je čuvala ga je krila jer je Gordana voljela kao dijete - kaže prijateljica. Sinjanin je do početka rata radio u tvrtki za održavanje parkova. To je bio posao koji su mu našli zaposlenici iz doma.

- Cijeli je rat bio u Dubrovniku u vojsci. Nakon rata je radio u Rijeci, Zadru, Kninu i naposljetku u Splitu, gdje je bio u vojnoj luci Lori - kaže Danijela. Dodaje da je tamo radio do prije 3, 4 godine, kad su ga poslali u mirovinu.

Najbolji prijatelji: Susjedu Danijelu upoznao je 2008. u Sinju i postali su prijatelji

Susret s mamom i tatom

- Teško mu je palo umirovljenje zbog financija - kaže prijateljica. Gordan je prije nekoliko godina otišao u Vela Luku kako bi upoznao roditelje, ali susret nije prošao prema njegovim očekivanjima, pa se razočarao.

U Sinju, gdje živi sam u unajmljenom stanu, ima strica i dvije polusestre. Njih ne viđa često, a s jednom polusestrom je u dobrim odnosima. Omiljen je u susjedstvu gdje se doselio prije devet godina i upoznao najbolju prijateljicu Danijelu.

- Voli pomagati ljudima i zabavljati ih. Jako je duhovit, a njegovo mucanje daje mu posebnu čar - kaže njegova prijateljica. Dodaje kako je bio u dugoj vezi s jednom Zadrankom, a već dulje nije imao djevojku.

- Gordan je više kućni tip, ne izlazi baš. Druži se sa susjedima, karta, igra društvene igre - kaže Danijela. Njegovi susjedi odmah su pomislili da će mu se u “Farmi” svidjeti Jasmina Milaković (30) iz Zagreba.

Ljubav na pomolu: Prema Jasmini se ponaša zaštitnički, a kaže i da bi volio biti s njom

- Ona mu se jako sviđa. Gordan voli ljude koji mu jasno govore što da radi jer je tako naučio u domu - kaže prijateljica. Dodaje da ju je povrijedilo kad su farmeri rekli da Sinjanin ništa ne radi.

Vesela i razigrana beba

- On je pedantna i uredna osoba. Stan mu je kao apoteka. Naučio je da mu se mora reći što da radi - kaže Danijela.

Vojni umirovljenik za sebe kaže kako voli puno jesti, zbog čega su ga napali na “Farmi”.

- On je već kao beba s nekoliko mjeseci krao drugim bebama bočice u domu jer voli puno jesti - smije se Danijela koja ga je nagovorila da se prijavi u reality show.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta