Show

Komentari 3

Jackie Chan u akciji: Postao je moderni tehno cyber-ratnik

Jackie Chan u akciji: Postao je moderni tehno cyber-ratnik

Oteli su mu jedinu kćerku. Ubili su mu kolege. Uništili mu posao. Nisu niti znali s kime imaju posla. Bioničko srce koje mu kuca u grudima kucat će sve dok ne privede sve krivce

Jedna od stvari na koje ćemo vjerojatno još godinama moći računati jesu filmovi Jackiea Chana, jer sada već postariji glumac ne pokazuje nikakve znakove zaustavljanja.

Tako će se Chan već ove godine pojaviti u još jednom filmu koji će se sastojati uglavnom od njemu karakterističnog skakutanja, tučnjava čudnim predmetima te sa zapletom koji je malo kome jasan.

U pitanju je film 'Bleeding Steel' (nema još uvijek prijevod na hrvatski), u kojem je Chan preuzeo ulogu policijskog istražitelja u današnjem Hong Kongu. Kako to i inače biva s filmovima ovog majstora kung fua, njegov istražitelj Lin uplest će se u sukob protiv poremećenog ratnika oklopljenog u moderni robotski oklop.

U sve će se ubaciti i armija spomenutog negativca, čudna tehno naprava koja muči Linovu kćerku, bizarni kulturološki fenomen koji se zove 'Bleeding Steel', kao i biokemijsko-genetska pošast. Jedini način kako će Lin moći pobijediti monstruma i njegovu armiju jest da postane još opakije čudovište.

Pogledajte video

Jedna od stvari koje će se pojaviti u filmu jest i povelik svemirski brod. Koja je njegova poanta, a film se odvija na Zemlji, nije nimalo jasna niti shvatljiva. No, kako gledamo film Jackieja Chana, to nije pitanje kojim ćemo se zamarati.

PROČITAJTE I OVO: 'John Wick 3' dobio je datum izlaska

Chan u filmu 'Bleeding Steel' dolazi početkom srpnja.

Najčitaniji članci