Obavijesti

Show

Komentari 117

Jacques lanjskom pobjedniku: Srami se, prevario si Europu!

Jacques lanjskom pobjedniku: Srami se, prevario si Europu!
10

Sobral je u jučerašnjem intervjuu izvrijeđao ovogodišnju izraelsku predstavnicu Eurosonga Nettu, čime je razbjesnio mnoge njezine fanove i prošlogodišnjeg natjecatelja Jacquesa

VIDEO

Srami se, srami! Pobjednik Eurosonga ne bi smio ovako govoriti! Toliko si se trudio predstaviti svijetu kao skroman čovjek, pravi umjetnik - i možda si uspio zavarati cijelu Europu, ali mene nisi, riječi su koje je pjevač Jacques Houdek (37) sinoć preko društvene mreže uputio prošlogodišnjem pobjedniku Eurosonga, Portugalcu Salvadoru Sobralu (28). Jacquesa je 'isprovocirao' intervju koji je ovaj dao za Portugalske novine 'Publico', a u kojem je 'popljuvao' ovogodišnju izraelsku predstavnicu Eurosonga Nettu Barzilai (25).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:07

Inače, baš je Nettina pjesma 'Toy' u kojoj 'kokodače' izazvala veliki interes diljem Europe, te slovi za jednu od favoritkinja na ovogodišnjem Eurosongu.

 Sobral je o njoj za 'Publico' rekao:

- YouTube je mislio da će mi se svidjeti izraelska pjesma. Pustio sam je i čula se ta užasna buka. Srećom, ove godine ne moram ništa slušati.

Finale of the 62nd Eurovision Song Contest

- Da ti kažem nešto Sobral, prošle godine kad si propustio sve probe, a tvoja sestra ih je sve odradila za tebe, EBU  (European Broadcasting Union ) te trebala diskvalificirati! To je bilo neprofesionalno i nepravedno prema svima nama koji smo bili tamo i radili teški posao - rekao je ljutiti Jacques. Dodao je i da je tužno što je Sobral bolestan, no da pjevač u tom slučaju nije trebao na sebe preuzeti tako težak projekt kao što je Eurosong.

Podsjetimo, Sobralu je lani u prosincu, nekoliko mjeseci nakon Eurosonga, uspješno transplatirano srce nakon čega se, kako kaže, dobro oporavlja. 

- Čak i u svom govoru nakon pobjede bio si neugodan prema svima nama, tvojim kolegama natjecateljima, no sad si puno bezobrazniji nakon što si napao izraelsku predstavnicu Barzilai i njenu pjesmu, to je suludo! Tako pokroviteljski i neprikladno, neprimjereno gospodinu poput tebe. Trebao bi se ispričati što prije. Nisi samo pobjednik, ti su i domaćin, Eurosong se održava u tvojoj zemlji i zato je ovo ponašanje još gore. Ako mrziš koncept Eurovizije, nisi se trebao natjecati - rekao je Houdek. Dodao je kako je Portugalac jako neprofesionalan.

- Sad govoriš da se želiš što više udaljiti od činjenice da si pobijedio. Ma daj. Činjenica da si se mučio sa slušanjem lanjskih pjesama i da ne moraš ove godine slušati 'užasne' pjesme pokazuje nam da si jako mala osoba! Svi ti mladi umjetnici imaju snove i pod pritiskom su u tom trenutku, a ti ih napadaš? Možda misliš da si pravi umjetnik, no meni izgledaš kao pozer. Zbilja misliš da je cool glumiti nezainteresiranost i distanciranost? Nije! - nastavio je Jacques.

Sobrala je upitao i misli li da ga takvo ponašanje čini većim umjetnikom u očima javnosti, a potom i sam odgovorio na to pitanje.

- Ne čini! To nam samo pokazuje da si glumac, kao što si bio i lani kad si pobijedio. Možda si pobijedio na Eurosongu, ali za mene nisi pobjednik. Svim natjecateljima ove godine želim puno sreće. Pozdrav svimai iz sunčane Hrvatske' - napisao je pjevač na kraju. 

Eurovision Song Contest 2017

Podsjetimo, pošle je godine Houdek na Eurosongu 2017. u Kijevu Hrvatsku predstavljao s pjesmom 'My Friend' i završio na 13. mjestu. Šarena scenografija, prateći bend i njegova 'podvojena ličnost' činili su nastup pamtljivim, a mnogi su smatrali da su i pjesma i nastup kao stvoreni za ovo natjecanje.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac