Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Jacques postao vijest dana u Izraelu: Fokusirajte se na Roka

Na druženju u Tel Avivu mentor Roka Blaževića, pjevač Jacques Houdek, otpjevao je biblijsku pjesmu Katonti na hebrejskom. Oduševio je domaćine, a snimka njegovog nastupa postala je viralni hit

Foto: Instagram
28 komentara

U Izraelu danas kreće 64. natjecanje za najbolju pjesmu Europe, a izvođači iz 41 zemlje odrađuju posljednje probe pred nastup. Naš predstavnik Roko Blažević (19) nastupa deseti druge polufinalne večeri u četvrtak, a s njim je i njegov mentor Jacques Houdek (38) koji će se također pojaviti na pozornici u ulozi back vokala.

Opatija: Roko Blažević predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu 2019. | Autor: Nel Pavletic/PIXSELL Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Upravo je Jacques ovih dana postao nezaobilazna vijest u izraelskim medijima.

- Kako ovo opisati? Ne znam... Eto, a samo sam prilikom druženja koje su za nas organizirali Veleposlanstvo RH u Tel Avivu i Hrvatska turistička zajednica otpjevao jednu prelijepu biblijsku pjesmu 'Katonti', u čast domaćinima, na hebrejskom... Preko noći ta snimka je postala viralni hit u Izraelu! I to sam nastupio kao dodatak, kao predizvođač da 'popunimo' program i da najavim Roka, plesače Endija i Diega i ostatak delegacije. Ljudi su snimku podijelili u nekom suludo nevjerojatnom broju, mediji su to pokupili, povezali s 'My friend' iz 2017. Eurosong je ovdje u Izraelu ogromna stvar, i eto - otelo se kontroli do te mjere da već dva dana sa svih strana stižu upiti oko 'Katonti my friend singera' - kaže Jacques komentirajući svoj iznenadni uspjeh koji je postigao u Izraelu. 

USUSRET EUROSONGU Srpska predstavnica iskopirala je haljinu Danijele Martinović?

Ipak, pjevač i mentor ovogodišnjeg hrvatskog predstavnika na Eurosongu napominje kako nastupom nije htio dospjeti u 'žižu' zbivanja. Želi da sav fokus i dalje bude na Roku i pjesmi 'The Dream' jer kako navodi, to je sada najvažnije. 

- Zahvalan sam, naravno, ali iznenađen jer se ovakve stvari meni inače ne događaju, nisam to ni najmanje očekivao - istaknuo je Houdek. Svoju iznenadnu popularnost u Izraelu ipak će iskoristiti kako bi dodatno i maksimalno ispromovirao Roka i njegovu pjesmu 'The Dream'. 

- Možda tako zaista od dragih domaćina ovdje u Izraelu dobijemo neke ozbiljnije bodove. Daj nam Bože! - zaključio je Houdek. 

Podsjetimo, naš ovogodišnji predstavnik na Eurosongu, Roko Blažević nastupa u četvrtak, u drugoj polufinalnoj večeri natjecanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message