Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

Jacques zasjenio i Sv. Nikolu: 'Došel je, znači bil sam dobar'

Svetog Nikolu je popularni Jacques nazvao svojim prijateljem, a nije propustio priliku ni zagrliti ga. I Nikola i Jacques su široko raširili ruke kako bi zagrlili jedan drugoga

Foto: Privatna arhiva
19 komentara

Veseli, debeli djed koji nosi darove. Većina djece, ali i odraslih, upravo tako zamišlja svetog Nikolu. Jučer je bio taj dan, dan kad djeca radosno ustaju i traže svoje čizmice ne bi li vidjeli što im je ostavio sveti Nikola. Ipak, postoji jedan uvjet - da bi ih sveti Nikola posjetio, djeca moraju biti dobra.

- Za vas ne znam, al’ meni je došel. Znači, bil sam dobar - pohvalio se pjevač Jacques Houdek (37). Međutim, pjevač izrazitih vokalnih sposobnosti svojim je opsegom - i to ne samo glasovnim - zasjenio samoga sveca.

Foto: Privatna arhiva/pixsell

Svetog Nikolu je popularni Jacques nazvao svojim prijateljem, a nije propustio priliku ni zagrliti ga. I Nikola i Jacques su široko raširili ruke kako bi zagrlili jedan drugoga. Djeca, osim svetog Nikole, vole i Houdeka. Pjevač često nastupa u raznim vrtićima, a koncerte za djecu drži i u koncertnim dvoranama. 

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Hoće li sa svetim Nikolom krenuti na zajedničku turneju ili surađuju samo sezonski, nije otkrio, kao što se nije pohvalio ni darovima koji su ga dočekali u njegovoj velikoj čizmi.

Jacques Houdek: „Djeca su najiskrenija publika"

Veliki pjevač malim obožavateljima često, baš poput debelog sveca, priprema iznenađenja. No za razliku od Nikole, Jacques iznenađuje i one starije. Tako je nedavno u jednoj večeri upao na čak četiri svadbe i mladencima otpjevao po koju od svojih pjesama. Budući da obojica imaju i brade, samo što Houdekova još nije posijedjela, možda bi se sveti Nikola zapravo Jacquesa trebao bojati - jer pjevač bi mu mogao postati ozbiljna konkurencija.

 

Naši partneri pišu
Message