Obavijesti

Show

Komentari 112

Jadranko rastura: Parižanke ga kopiraju te mu čak nude posao

Jadranko rastura: Parižanke ga kopiraju te mu čak nude posao
1

Zadarski Modni Mačak putovao je Europom jer je želio pokazati svoje kreacije Talijankama i Austrijankama, a u Cannesu mu nude posao savjetnika

VIDEO

Više od pola godine obilazio sam europske modne meke. Prošao sam cijelu Europu, od Italije do Francuske, pohvalio se Jadranko Ključanin (54). Zadarski Modni Mačak ponosno je šetao Kalelargom u pripijenim bijelim hlačama koje su poderane po šavovima i povezane trakicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:19

- U istome modelu sad šeta Kim Kardashian, a ja sam ih dizajnirao prije pet godina. Sad mi više nitko ne može osporiti da sam modni vizionar ispred svog vremena - rekao je Ključanin. Prije dvije godine napustio je rodni grad te nekoliko mjeseci živio u Beču, Parizu i Milanu.

‘Zbog konca sam šizio’

- Ne bih se ondje preselio za sve pare ovoga svijeta. Ondje ljudi nisu slobodni jer im policajci središtem grada paradiraju na konjima - sablaznio se Dalmatinac.

U Cannesu su mu nudili posao modnog savjetnika, ali Jadranko se radije vratio na svoje seosko imanje u okolici Zadra, gdje kroji i dizajnira na svojoj staroj šivaćoj mašini.

Trendseter: Jadranko tvrdi da je ovakve hlače dizajnirao prije pet godina, a prodaje ih za 500 eura

- Imao sam i električnu, ali je nisam htio koristiti. Ova koja se na noge tjera je najpouzdanija. Sve sam tajne zanata svladao sam. Jedno vrijeme mučio sam se jer mi je pucao konac - hvali se Ključanin. Kaže da svojem izgledu posvećuje puno više vremena nego ranije jer želi biti utegnut i mišičav kako bi mu odjeća što bolje pristajala.

Parižanke ga lovile na ulici

- Ustajem u pet i žurim u prirodu gdje odrađujem jutarnji trening. Umjesto da u smrdljivoj teretani dižem utege, mišiće bildam tako da dižem teško kamenje - objašnjava zadarski Modni Mačak. Potom si napravi obilan doručak, popije kavu i dopisuje se s prijateljima koji mu pomažu u osmišljavanju odjeće. Radi do 18 sati, nakon čega ponovno odrađuje dvosatni trening.

Prestao partijati: Zadarski Modni Mačak sve rjeđe se provodi. Radije je doma s mačkom Crnom udovicom

- Hvale me zbog izgleda. U Parizu su žene jurile za mnom da bi mi udijelile kompliment zbog moje avangardne mode - rekao je Jadranko. Dodaje da mu se žene često udvaraju premda i dalje nema djevojku, a nije htio reći je li zaljubljen.

Pazi na izgled

Jadranko u pet ujutro počinje trenirati. Mišiće pumpa dižući veliko kamenje u prirodi jer radi na snazi

Ušminkani pozer: Zadranin se šetao Splitom i privlačio pozornost prolaznika zanimljivom kreacijom koju je osmislio
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 112

VIDEO

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'
DOBILA KĆER

Rodila je Sonja Kovač: 'Najljepši dan u našim životima, čudo!'

Influencerica je krajem prošle godine podijelila kako će sa zaručnikom Goranom Mandićem dobiti dijete. Nakon toga, otkrila je da nosi curicu i od tada je često dijelila kako izgleda njezina trudnoća

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'
PROSLAVILA ROĐENDAN

Liječnica Petra za 24sata o daru za rođendan: 'Billboard s mojim likom? To je iznenađenje života'

Liječnica i influencerica Petra Meštrić jučer je proslavila 30. rođendan uz poseban poklon, a otkrila nam je i kako se osjeća
Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima
LJUBAVNA PRIČA PARA

Tko je zaručnik Sonje Kovač? Postali su roditelji, a spojila ih je ljubav prema putovanjima

Profesionalni pokeraš Goran Mandić i glumica zaručili su se 2022. na egzotičnim Maldivima, a dvije godine kasnije postali su roditelji