Obavijesti

Show

Komentari 0

Jaka konkurencija: Deset novih natjecatelja stiže na pozornicu

Jaka konkurencija: Deset novih natjecatelja stiže na pozornicu
11

Dinela je multitalentirana djevojčica, Josipa pjeva u školskom zboru, a Mijo je pravi mali roker. U show dolazi i osmogodišnja Lana koja pjeva na raznim dječjim festivalima

VIDEO

U subotu će gledatelji glazbenog showa 'Zvjezdice' imati priliku upoznati i poslušati deset novih natjecatelja. I dok će kandidati biti zaduženi za pjesmu i ples, njihove točke svojim će komentarima ocijeniti Mia, Indira, Luka, Enis i Zdravko.

Dinela Kazalac, 12 godina, Pazin

Dinela je multitalentirana djevojčica, pjeva, svira klavir, radi video tutoriale o šminkanju te ima i vlastiti YouTube kanal. Kada odraste voljela bi postati pjevačica, no ako to ne uspije, onda bi voljela raditi kao šminkerica na filmu ili kao teta u vrtiću.

Dilan Bašić, 12 godina, Labin

Dilan je ljubav prema glazbi naslijedio od svog starijeg brata, koji ima vlastiti bend i koji ga uči svirati gitaru. Osim brata, velika podrška su mu roditelji, a Dilan kaže kako voli biti dobar u onome što radi te se uvijek trudi biti najbolji. Uz pjevanje i sviranje, trenira nogomet i judo.

Josipa Krišković, 13 godina, Valpovo

Josipa pjeva u školskom i crkvenom zboru te 'Zvjezdice' vidi kao veliki izazov jer će tada prvi put nastupiti samostalno. Uz pjevanje, Josipa trenira rukomet te se u slobodno vrijeme najviše voli družiti sa sestrom i bratom, koje jako voli.

Mijo Pušeljić, 10 godina, Čazma

Mijo je pravi mali roker. Obožava rock-glazbu i heavy metal, a omiljeni band mu je AC/DC. Mijo je prije nekoliko godina upisao i rock-školu te često odlazi na natjecanja. Svira električnu gitaru bez koje ne odlazi na pozornicu i jako pazi na svoj rokerski izgled i stajling.

Ena Nimčević, 11 godina, Zadar

Ena obožava glazbu i pjevanje, a bavi se i plesom te se nada da će jednog dana nešto od toga biti i njezin posao. Ples i pjevanje je najviše opuštaju te će na pozornici ‘Zvjezdica’ pokušati pokazati oba svoja talenta.

Lucija Delić, 15 godina, Solin

Lucija za sebe kaže da se razlikuje od klinaca iz svoje generacije po izboru glazbe i načinu odijevanja. Smatra da je ona emotivna umjetnička duša te kada pjeva, odluta u neki drugi svijet. Uz to, sasvim neočekivano, Lucija trenira boks te se na taj način rješava negativne energije i stresa.

Martin Kosovec, 12 godina, Sveti Ivan Zelina

Martin je gospodin u tijelu djeteta. Uglađen i skroman dječak koji obožava Franka Sinatru i Ivu Robića. Smatra da je drugačiji od svoje generacije i po razmišljanju i po oblačenju. Puno pažnje pridaje i svom izgledu, voli nositi košulje i odijela za posebne prigode.

Lana Bobek, 8 godina, Pleternica

Lana obožava pjevati i u tome ima iskustvo, skupljeno na raznim dječjim festivalima. Omiljena pjevačica joj je Jelena Rozga i jednog bi dana htjela postati kao ona. Ako ne postane pjevačica, Lana bi voljela raditi kao frizerka. Puno vremena provodi sa svojom braćom i sestrom te ostatkom obitelji, koji su joj najveća podrška u showu.

Eni Ružić, 12 godina, Rovinj

Eni svira klavir, piše pjesme, bavi se plesom i sudjelovala je na brojnim glazbenim festivalima. Sudjelovanje u 'Zvjezdicama' joj puno znači i nada se da će uspjeti očarati žiri. Ona je naizgled mala, slatka i nježna djevojčica, no s njom nema šale jer se uz sve svoje obaveze bavi i judom.

Monika Jukić, 11 godina, Split

Osim u glazbu, Monika je zaljubljena i u modu te kaže da je uvijek dotjerana i sređena. Jednog dana želi biti model, a pjevački uzori su joj Ariana Grande i Demi Lovato. Monika se nada kako će jednog dana postati poznata pjevačica, a najveća podrška u tome joj je mama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama