Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
157 komentara

Jake iz 'Dva i pol muškarca': Serija je bezbožna prljavština

Devetnaestogodišnji glumac odlučio je promijeniti svoj način života kada je, kako je rekao, shvatio da mu je život išao nizbrdo. Svima poručuje da ne gledaju seriju

screenshoot
Foto: screenshoot
157 komentara

Angus T. Jones (19) obratio se svojim obožavateljima i poručio im da ne gledaju humorističnu seriju 'Dva i pol muškarca' jer je to, kako je izjavio, bezbožna prljavština koja proturječi njegovim dubokim kršćanskim uvjerenjima. Jones, koji za ulogu Jakea po epizodi dobiva dva milijuna kuna, u videu objašnjava svoju odanost vjeri.

- Glumim u toj seriji, ali ne želim biti u njoj. Molim vas, prestanite je gledati i puniti si glavu s prljavštinom. Iako ljudi tvrde da je to samo zabava, prema istraživanjima koja su provedena o utjecaju televizije na vaš mozak, odmah biste trebali donijeti odluku o prestanku gledanja takvih televizijskih sadržaja - govori mladi Jones te dodaje kako je sa svime time i Sotona povezan. 

- Ako ja nanosim neko zlo, ne želim više to raditi. Ne želim biti dio neprijateljevog plana. Ne može se biti Božji čovjek i glumiti u takvom showu. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči - zaključio je Jones te dodao kako se vjeri okrenuo kad je shvatio da njegov život ide nizbrdo. Drogirao se i uživao u brzoj vožnji. 

Naši partneri pišu
Message