Obavijesti

Show

Komentari 10

'Jake' još zarađuje, ali upitno je nastavlja li sa snimanjem serije

'Jake' još zarađuje, ali upitno je nastavlja li sa snimanjem serije
4

Predsjednik uprave CBS-a izjavio je da ne zna hoće li Angus T. Jones i ubuduće snimati seriju 'Dva i pol muškarca' nakon što je izjavio da je 'bezbožna prljavština'

VIDEO

Budućnost Angusa T. Jonesa u seriji 'Dva i pol muškarca' još je neizvjesna. Glumac, koji je u CBS-ovoj seriji utjelovio Jakea Harpera, nedavno je obožavateljima humoristične serije putem snimke poručio da je više ne gledaju jer je bezbožna prljavština koja se protivi njegovim dubokim kršćanskim uvjerenjima. Mnoge je šokirala izjava 19-godišnjaka koji po snimljenoj epizodi zarađuje čak 350,000 dolara (1,9 milijuna kuna), a posebno predsjednika uprave CBS-a Lesa Moonvesa.

- Uzeli smo tog dečka kada je imao osam godina i čini se da je to ono što se događa s dječjim zvijezdama nakon nekog vremena. Sada zarađuje 350,000 dolara tjedno što nije loša plaća za 19-godišnjaka. A on je pozvao ljude da ne gledaju seriju jer je prljavština. Usput, nastavio je zarađivati 350,000 dolara tjedno - rekao je Moonves.

Dodao je da ne zna hoće li Angus i u budućnosti nastaviti sa snimanjem serije.

- Ne znam kakav je trenutačno naš status s njim. No nakon onog što smo prošli s Charliejem Sheenom, ovo uopće nije problem - zaključio je.

CBS i Warner Bros, dva filmska studija koji proizvode 'Dva i pol muškarca', odbili su službeno komentirati situaciju u kojoj su se našli. No, izvori tvrde da Jonesa ne očekuju uskoro na setu jer se ne pojavljuje u sljedeće dvije epizode koje se snimaju. Lik kojeg glumi, Jake Harper, nedavno se pridružio vojsci i u ovoj se sezoni ne pojavljuje često u seriji. Strani mediji pišu da bi se Angus, ukoliko dobije otkaz, mogao udružiti s Charliejom Sheenom, bivšim glumcem serije koji je prošle godine dobio otkaz.

- Moj bivši 'nećak' je bilo kad dobrodošao u 'Anger Management' - rekao je Sheen prošli tjedan i pozvao Jonesa da se pojavi u seriji 'Anger Management' u kojoj glumi terapeuta Charlesa Goodsona.

Sheen je nedavno zaključio da je sasvim očito da je serija 'Dva i pol muškarca' ukleta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško