Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
23 komentara

Jako slični spotovi: Seksi BB Anezi je iskopirala Slađu...

ISTA INSPIRACIJA Za spotove su odabrale istu lokaciju, temu, pa i haljinu. Anezi glumi duha, a Slađa bi se upoznala s njima

Foto: Screenshot/kolaz

S Juricom Pađenom pričala sam o ulozi žene fatalnog duha u njegovu spotu ‘Titanik’. Drago mi je da me je uloga dočekala nakon izlaska iz Big Brothera, rekla je Anezi (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1199690 / ]

Spot za pjesmu snimljen je u starom sanatoriju Brestovac na obroncima Medvednice. Prije tjedan dana izašao je i spot “Ne boli me” Slađane Petrušić (34), koji je snimljen na istome mjestu.

DRUŽENJE KOD DUDE 'Ljubavni BB trokut': Luka Rok napravio lazanje Anezi i Bogi

I Anezi i Slađa za potrebe snimanja odjenule su bijelu haljinu, ali i poigrale se temom duhova.

Foto: Instagram royal Fatalna Anezi: U spotu glumi duha fatalne žene koja šeta dvorce

- Nisam znao da je Slađa snimila takav spot. Tražili smo ruinu, simbol propasti. Naša pjesma ‘Titanik’ je brza i energična, moćna pjesma. Iako govori o krahu jedne ljubavi, nije cendrava - rekao je Jurica Pađen (63).

Anezi u njoj glumi duha fatalne žene koja šeta 'dvorcem'. Nisu imali neugodne susrete s duhovima, za razliku od Slađe koja kaže da joj je haljina cijela bila uprljana zelenom pljuvačkom. Pogodio ju je kamenčić u nogu, a potom i snimatelja. 

BUDŽET OD 300 KN Slađa snimila spot u ukletoj bolnici: 'Nešto me pogodilo...'

Uvjerena je da to ima veze s nečim nadnaravnim i jedva je nagovorila snimatelja da nastave s radom jer je zgrada poznata po tome što u njoj vreba duh pokojne pjevačice. Slađa kaže da se ne boji duhova.

Foto: Screenshot/24sata Ne boji se duhova: Slađa čuva haljinu koju su duhovi popljuvali zelenom slinom

- Volim snimati spotove na ukletim lokacijama, ali imam problem sa strašljivim snimateljima koji se boje ići sa mnom zbog straha od paranormalnog - rekla je Slađa. 

VIDI OVO: 7 najbizarnijih fetiša na svijetu

Foto: Youtube/screenshot

Naši partneri pišu
Message