Obavijesti

Show

Komentari 4

Jan Kerekeš: 'Još jedan naš film moći će se gledati na Netflixu...'

Jan Kerekeš: 'Još jedan naš film moći će se gledati na Netflixu...'
2

Iako se prikazuju tek pet dana na Netflixu, ‘Marginalci’ Ljubomira Kerekeša su među prvih 10 po gledanosti u Hrvatskoj

Ovo je iznad svih naših očekivanja. Za nezavisni film ovo je velika stvar jer ovakav uspjeh predstavlja nadu svim nezavisnim filmašima. Ako publika prepozna dobar film, on se može zavrtjeti na Netflixu, govori nam Jan Kerekeš (36), glumac i producent filma ''Marginalci'', koji se od 14. rujna emitira na Netflixu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako su tek pet dana na Netflixu, ''Marginalci'' su među prvih 10 po gledanosti u Hrvatskoj.

Sretnog 50.000-og gledatelja 'Marginalci' su u kinu u Zagrebu nagradili druženjem uz večeru
Sretnog 50.000-og gledatelja 'Marginalci' su u kinu u Zagrebu nagradili druženjem uz večeru

- Trenutačno smo na drugome mjestu, a i dalje kod nas traju kino projekcije, tako da se bližimo brojci od 55.000 gledatelja. Naši distributeri su napravili dobar plan - pohvalio se Jan i dodaje kako još jedan njiihov film dolazi na Netflix.

- 'Ufuraj se i pukni' iz 2019. godine također će moći svi gledati na Netflixu. Ah, valjda je Amerika tek sad saznala za nas - smije se Jan.

''Marginalci'' su u kinima diljem Hrvatske ispisali povijest domaće kinematografije kao prvi niskobudžetni nezavisni film koji je je postao veliki kino hit i najgledaniji domaći film 2022. godine. Radi se o komičnoj priči produkcije Kerekesh Teatra i redatelja Ljubomira Kerekeša koja na iznimno zabavan i duhovit način prikazuje život grupe ljudi na rubu društva koji se bore s vlastitim demonima i traže svoje mjesto pod suncem.

Osim Ljubomira i Jana Kerekeša, u filmu glume Ana Begić Tahiri, Ksenija Marinković i brojni drugi.