Obavijesti

Show

Komentari 6

Janjić je 'uskočila' u pjevačke vode: 'Pjesma lako ulazi u uho'

Janjić je 'uskočila' u pjevačke vode: 'Pjesma lako ulazi u uho'
9

Nataša i naš cijenjeni autor, pjevač i tekstopisac Boris Štok 'pohvalili' su se svojim novim projektom. Snimili su pjesmu 'Još uvijek', za koju uskoro pripremaju napraviti i video spot

Glumica Nataša Janjić (37) okušala se i u glazbenim vodama. Tako je njezina najnovija suradnja s glazbenikom Borisom Štokom (41) mnoge iznenadila. Neobično je Natašu vidjeti ispred mikrofona kako pjeva, međutim, to se dogodilo.

Nataša i Boris 'pohvalili' su se svojim novim projektom. Snimili su pjesmu 'Još uvijek', za koju uskoro pripremaju napraviti i video spot.

- Jučer smo Boris Štok i ja snimili jednu pjesmu. Jako je kul i jako ulazi u uho, uskoro ćemo je moći podijeliti s vama. Nadam se da će vam se svidjeti kao i meni, koja sam upravo zbog toga prihvatila ovaj Borisov izazov i uskočila u glazbene vode. 'Još uvijek' vani je sljedećeg mjeseca. Pratite nas - poručila je glumica ispod fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu, na kojoj s Borisom pozira u studiju.

Pula: Konferencija ekipe filma General koji večeras svečano otvara 65. Pulski filmski festival

Nataša je u veljači rodila sina Tonija, a njezin profil na društvenoj mreži niti najmanje 'ne pati' zbog nove 'uloge' u životu. Često objavljuje događaje iz privatnog života te fotografije na kojima uživa sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem (35).

Janjić se bori s kilažom: Deset kila viška ne ide tako lako dolje
Janjić se bori s kilažom: Deset kila viška ne ide tako lako dolje

Još na proljeće 2017. Nenad i Nataša započeli su ljubavnu vezu nakon što su ih upoznali zajednički prijatelji, voditeljica Marijana Batinić i suprug Matej Pašalić.

- Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, baš kao što sam i ja Marijanina. Nevjerojatno je što se nas dvoje nikad nismo sreli u istom društvu svih ovih godina. Kako smo im oboje doista bliski i kućni prijatelji i oboje nas jako dobro poznaju, željeli su nas spojiti jer su bili sigurni da smo stvoreni jedno za drugo - ispričala je Nataša nakon što se tek otkrilo da nosi Nenadovo dijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...