Show

Komentari 3

Japanska princeza iz palače seli u jednosobni stan? Zbog ljubavi se odrekla luksuza i svoje titule

Japanska princeza iz palače seli u jednosobni stan? Zbog ljubavi se odrekla luksuza i svoje titule

Carska institucija je ranije pojasnila kako se  ceremonija vjenčanja, banket prijema i drugi rituali neće održati i da se paušalni iznos koji se obično daje ženama iz carskog kućanstva koje se udaju za pučane, a koji iznosi 1.2 milijuna eura, ne odobrava

Nećakinja japanskog cara i bivša princeza, Mako (30) udala se u utorak nakon godina kontroverzi oko svoje zajednice sa zaručnikom Keiom Komurom (30), ali je i odustala od tradicionalnih obreda i značajne financijske naknade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Poslije vjenčanja održana je konferencija za medije.

-Iznimno mi je žao ako je bilo tko imao neugodnosti zbog moje odluke i zahvalna sam svima koji su cijelo vrijeme bili uz mene. Što se tiče Keija - on je nezamjenjiv. Brak je bio jedina opcija za nas dvoje - rekla je Mako.

- Volim Mako. Imamo samo jedan život i želim da ga provedemo s onima koje volimo. Jako mi je žao što je Mako bila pod velikim pritiskom zbog optužbi koje su dolazile na moj, ali i na njezin račun -rekao je Kei na konferenciji za medije.

Iako nisu otkrili gdje će živjeti, japanska televizija NHK tvrdi da će se zajedno useliti u jednosobni stan u Tokiju, prije nego što se presele u New York.

Kei Komuro, the boyfriend of Japanese Princess Mako, arrives at Narita airport in Narita

Njihovo vjenčanje je više puta bilo odgođeno, a Kei Komuro se 2018. preselio u Sjedinjene Države kako bi nastavio studij prava.

Podsjetimo, carska institucija je ranije pojasnila kako se ceremonija vjenčanja, banket prijema i drugi rituali neće održati i da se paušalni iznos koji se obično daje ženama iz carskog kućanstva koje se udaju za pučane, a koji iznosi 1.2 milijuna eura, ne odobrava. Zbog intenzivnog medijskog nadzora Mako je razvila posttraumatski stresni poremećaj (PTSP).

Najčitaniji članci