Show

Komentari 9

Jasna Zlokić o planovima i novoj pjesmi: 'Ne moram žuriti s tim jer sam još u cvijetu mladosti'

Jasna Zlokić o planovima i novoj pjesmi: 'Ne moram žuriti s tim jer sam još u cvijetu mladosti'

Jasna je nagradu za najbolju pjevačicu dobila 2021. godine, a za nju su, kako kaže, koncerti i druženja s ljudima najveća nagrada

Pjevačica Jasna Zlokić (67) nasmijala je publiku u subotu, 28. siječnja, na pozornici Zlatnog studija tijekom dodjele nagrada. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Slobodnu Dalmaciju progovorila je o smislu za humor, o novim pjesmama te o unukama.

- Da, volim se zafrkavati, kad smo u društvu uhvatimo nekoga na pik pa ga zezamo. Kad sam bila mlada cura uvijek smo radili neke smicalice u društvu, ili bi neka iznenađenja napravili ili spačke. Imam tu žicu da nekom nešto mogu smistit, ali ne da mu bude neugodno ili nelagodno, ne da ga ugrozim, takvu zafrkanciju ne volim - rekla je Jasna.

Zagreb: Jasna Zlokić, pjevačica

Nagradu za najbolju pjevačicu dobila je 2021. godine, a za nju su koncerti i druženja s ljudima najveća nagrada. Ima puno planova, trenutačno nema pjesmu, ali tvrdi da planira izbaciti novu. Ne žuri joj se jer je, kako kaže, u 'cvitu mladosti'.

Prisjetila se kako je u djetinjstvu često lovila ribe sa djedom ribarom te da je to baš voljela. Pjevačici nedostaje more i Vela Luka i Dalmacija, ali nije sigurna hoće li se preseliti u rodni kraj.

U primoštenskoj Aurori održan je humanitarni koncert Prijatelji za Aljošu

Za stariju unuku kaže da ima dara za pjevanje, dok mlađa još ne pjeva.

- Mari ima 6 i pol godina, Tanja godinu i dva mjeseca. Mlađa još ne pjeva, a Mari ima dara i sluha, jako je muzikalna i to mi je drago jako. To je lijepo. Glazba je nešto što oplemenjuje i što vam širi horizonte, stvara nova društva - rekla je Jasna.

Najčitaniji članci