Obavijesti

Show

Komentari 25

Javila se s utakmice u Zenici, a jakna ju zasjenila: 'Kao torta si'

Javila se s utakmice u Zenici, a jakna ju zasjenila: 'Kao torta si'
6

Zerina je odjenula crne pripijene hlače i tenisice, no svu pažnju 'ukrala' je jakna. Plave boje, s velikim cvjetovima. Nije dugo trebalo da postane hit na društvenim mrežama

Voditeljica Zerina Patković (27) iz Sarajeva plijeni pažnju gledatelja Premijer lige BiH na Areni Sport TV, a sada je iznenadila neobičnim stajlingom prije meča trećeg pretkola Europske lige između Sarajeva i Budućnosti na stadionu Bilino polje u Zenici. 

Odjenula je crne pripijene hlače i tenisice, no svu pažnju 'ukrala' je jakna novosadskog dizajnera koji radi unikate. Plave boje, s velikim cvjetovima. Nije dugo trebalo da postane hit na društvenim mrežama. 

- Postoji li objašnjenje za ovo? - jedan je od komentara.

Šokirala i kandidate: Sanja je nova voditeljica 'Života na vagi'
Šokirala i kandidate: Sanja je nova voditeljica 'Života na vagi'

Zabavno je što je njezina jakna mnoge podsjetila na tortu, koja na prvi pogled izgleda identično kao ta famozna jakna. Gledateljima se njezin stajling nikako nije svidio. 

Zerinin posao je televizijski, ali podjednako dobro 'pliva' i na društvenim mrežama kao influencerica. Društvene mreže služe joj kao dodatna zarada. 

- Posao influencerice mi je doista došao spontano. Prvu ponudu za suradnju dobila sam prije otprilike godinu dana i tada sam imala 3.000 pratitelja, što je bilo smiješno. Prihvatila sam ponudu jer mi se svidjela, ali nisam očekivala da ću stići ovako daleko. Nisam očekivala da ću kasnije stalno dobivati ponude i upite za suradnju, da ću doći u situaciju da sama mogu birati klijente s kojima ću raditi - ispričala je Zerina za Azru. Na Instagramu je prati više od 13.000 korisnika društvene mreže.