Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Je li 'Čudesni Spider-Man 2' stvarno bio toliko jako loš film?

Kako nam na kino platna dolazi i treći Spider-Man u samo 16 godina, tako je Youtube kanal 'Honest Trailers' izbacio video o posljednjem filmu s ovim superherojem

Foto: Twitter/Screenshot
11 komentara

Jedan od boljih trenutaka za gledanje u prošlost, tj. provjeravanje jesu li prethodni filmovi stvarno toliko dobri (ili loši) koliko mislimo da jesu svakako je točno prije dolaska narednog dijela serijala.

A kako nam na kino platna dolazi i treća verzija Spider-Mana u samo 16 godina, tako je ekipa s Youtube kanala 'Honest Trailers' odlučila napraviti jedan video o posljednjem filmu s ovim superherojem. I kako su i sami rekli, u pitanju je loš nastavak prerano snimljenog reboota.

Doduše, 'Čudesni Spider-Man 2' je imao trenutke kada se činilo kao da bi mogao biti ugodan ili zabavan film, no na žalost, ostao je samo na tome. Nedovoljno iskorišteni glumci (Paul Giamatti samo u epizodnoj ulozi), scenarij kojeg se danas malo tko sjeća i akcija koja nas je tjerala da zijevamo samo su neki od problema koje je imao taj film.

Pogledajte video

Tom Holland ponavlja ulogu koju smo prvi put vidjeli u prošlogodišnjem hitu 'Kapetan Amerika: Građanski rat', a pridružuje mu se Iron Man, tj. Tony Stark (Robert Downey Jr.). Preostalu glumačku ekipu čine Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Bokeem Woodbine, Marisa Tomei i ostali. Režiju je preuzeo Jon Watts, a film u kina dolazi sutra, 06. srpnja.

Tema: FILM

Message