Show

Komentari 7

Je li ovo najbolji posao ikad? Oni 'popravljaju' grudi J.Lo i mažu uljem Viktorijine anđelice

Je li ovo najbolji posao ikad? Oni 'popravljaju' grudi J.Lo i mažu uljem Viktorijine anđelice

Dok Jennifer Lopez ima stilista koji brine o izgledu njezinih bradavica, za atraktivni imidž Viktorijinih anđelica zadužena je vojska asistenata koji ih mažu uljima i losionima prije snimanja

Nije tajna da na savršenom izgledu slavnih manekenki, glumica i filmskih zvijezda radi cijela vojska stilista, šminkera i frizera. Međutim, među njima postoji i niz neobičnih radnih mjesta koja zvuče poput ostvarenja snova pripadnika jačeg spola, piše The Sun.   

Mnogim slavnim dama na snimanjima na kojima im bradavice trebaju stajati na mjestu diskretno se uručuje čaša puna leda. Međutim, diva Jennifer Lopez (52) se ni u tom slučaju ne dotjeruje sama nego unajmljuje stilista čiji je posao isključivo briga da njezine grudi izgledaju savršeno.

Na snimanju njezinog spota 'Jenny from the Block' iz 2002. 'asistent za bradavice' viđen je kako stilizira njezine grudi pomoću leda i prstiju.

Za atraktivni izgled anđelica na snimanjima za Victoria's Secret zaduženo je nekoliko pomoćnika koji ih mažu uljem i losionima po cijelom tijelu. Na taj način se postiže glamurozni sjaj na fotkama. 

Na listi sretnika je i body-painter koji je oslikao golo tijelo pjevačice Rihanne (33) za njezin slavni spot 'Umbrella'. U spotu RiRi pozira od glave do pete obojena u metalik boju, dok njezin šminker strpljivo čeka iza kulisa kako bi popravio i najmanju nesavršenost koja se pojavila tijekom snimanja.

Glumica Kate Beckinsale na svom Instagram profilu objavila je fotografiju sa svojim stilistima u vrlo neobičnoj pozi.

- Drago mi je da smo išli na sve one teambuildinge vikendima, jer ponekad nas prozivaju da se ponašamo kao da je petljanje oko mojih gaćica normalan dio našeg radnog dana - napisala je Kate u opisu fotke.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE S DANIELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ: