Show

Komentari 26

Je li ovo Sorajino najvatrenije izdanje? Fanovi su 'podivljali'

Je li ovo Sorajino najvatrenije izdanje? Fanovi su 'podivljali'

Pozirala je u crvenom donjem rublju koji joj je jedva prekrio strateška mjesta. Njezin selfie prikupio je tisuće lajkova, a komplimenti su se samo nizali ispod objave

Brendirane krpice, luksuzna putovanja i oskudna izdanja - tako bi se mogao opisati stil života starlete Soraje Vučelić (34).

POGLEDAJTE VIDEO:

I dalje ne prati nikog na Instagramu, a skupila je više od 420.000 fanova koji svakodnevno gledaju njezine golišave fotografije.

Sada ih je obradovala još jednom. Pozirala je u crvenom donjem rublju koji joj je jedva prekrio strateška mjesta. Njezin selfie prikupio je tisuće lajkova, a fanovi su 'podivljali' pa su se komplimenti samo nizali ispod objave.

No bez obzira na brojne ponude zaluđenih muškaraca, ova osebujna dama je zauzeta. Nedavno je gostovala u emisiji 'Ekskluzivno' pa je ispričala kako je njezin partner ljubomoran.

On živi u Moskvi, a želja mu je da se Soraja preseli tamo. No ona još nije spremna za taj korak.

- Trebala bih se odreći mnogih stvari i živjeti njegov život, koji je poslovan i ozbiljan. On izgleda fantastično, imućan je. To je za muškarce jako bitno. Ali još nisam spremna - rekla je starleta.

Najčitaniji članci