Obavijesti

Show

Komentari 1

Jedan Bourne nije dovoljan, i Dwayne Johnson postaje agent

Jedan Bourne nije dovoljan, i Dwayne Johnson postaje agent
2

Nakon što smo skoro petnaest godina gledali kako Matt Damon lomi ruke i noge, došlo je napokon vrijeme da mu se u tom 'poslu' pridruži i glumac koji i izgleda kao da lomi ruke i noge

VIDEO

Kako je posve jasno da je franšiza o agentu bez sjećanja, Jasonu Bourneu, jedna od najuspješnijih franšiza, nismo trebali čekati dugo da se i ostale knjige autora Roberta Ludluma krenu ekranizirati.

Tako je na tapetu došla knjiga 'The Janson Directive', ili kako je kod nas prevedena, 'Direktiva Janson'. Na žalost, to je još jedna knjiga legendarnog autora koja je objavljena poslije njegove smrti, tako da ju je dovršio nepoznati autor, koji je bio ljubitelj Ludlumovog stila.

U knjizi pratimo Paula Jansona, bivšeg SEAL-ovca i agenta tajne agencije nazvane 'Consular Operations', koji se nakon nevoljkog povratka u službu nađe na udaru svih agencija. Kako se odjednom mora braniti sa svih strana, Janson će poduzeti sve što se mora i treba učiniti da bi riješio desetljećima staru zavjeru.

U ulozi smrtonosnog agenta naći će se Dwayne Johnson, kojeg u zadnje vrijeme možemo naći u toliko projekata da nam je više teško pratiti čime se svestrani glumac bavi.

- 'Direktiva Janson' je klasična Ludlumova priča. Opaka, britka, s kompleksnom pričom. Likovi su složeni, snažni i smrtonosni pa jedva čekam uskočiti u tu ulogu - izjavio je glumac.

'Jason Bourne' u naša kina stiže 28. srpnja u distribuciji Blitz filma, dok ćemo Dwaynea moći pogledati u 'Spasilačkoj službi' točno za godinu dana, 19. svibnja 2017. godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode