Show

Komentari 0

Matt Damon je pokazao koliko je Jason Bourne dobar borac

Matt Damon je pokazao koliko je Jason Bourne dobar borac

Uloga koja je proslavila Matta Damona definitivno je uloga tajnog agenta bez sjećanja, Jasona Bournea. Matt nam ovaj put pokazuje kako sve će se okorjeli ubojica boriti u petom dijelu serijala

Jedna od uloga koje su obilježile karijeru Matta Damona je naravno uloga Jasona Bournea. Još od 2002., kada je snimljen 'Bourneov identitet', ljudima je postalo jasno da govorimo o pravoj akcijskoj ulozi, od strane glumca kojeg smo do tada viđali uglavnom u jako mirnim ulogama, komične prirode. 2004. i 2007. dobili smo dostojne nastavke, i premda se činilo da je to to, još jedan je film snimljen, no s Jeremyjem Rennerom u glavnoj ulozi.

Iako smo mislili da je to to od Damona, vrlo nam je drago bilo kada smo čuli da se Paul Greengrass, redatelj filmova 'Bourneova nadmoć' i 'Bourneov ultimatum', ponovo pridružuje Damonu i režira novi nastavak Bourneove globalno popularne franšize studija Universal, u kojem će nekadašnji najsmrtonosniji operativac CIA-e napokon izaći iz sjene.

Twitter/Screenshot

U novom filmu, Damonu će se pridružiti oskarovka Alicia Vikander (koju ćemo uskoro moći vidjeti u ulozi Lare Croft), Vincent Cassel i Tommy Lee Jones, dok će Julia Stiles reprizirati svoju ulogu u ovom super-popularnom serijalu. A u jednom od zadnjih videa, Damon nam predstavlja borbene vještine Jasona Bournea.

Pogledajte video

Serijal o Bourneu, sniman prema knjigama Roberta Ludluma, postavio je nove standarde za cjelokupni žanr akcijskih filmova u smislu akcijske koreografije, prizora potjere i zamršenih obrata, i zato vjerujemo da vas ni ovaj nastavak neće razočarati.

'Jason Bourne' u naša kina stiže 28. srpnja u distribuciji Blitz filma.

 

Najčitaniji članci