Obavijesti

Show

Komentari 4

Jedan od glupljih ovogodišnjih filmova dobit će svoj nastavak

Jedan od glupljih ovogodišnjih filmova dobit će svoj nastavak
4

Iako loše kritike nisu nikada bile razlog za odustajanje od franšize, kilava zarada bi trebala biti dobar razlog. Ali niti to ne može zaustaviti vladara prosječnih filmova, Gerarda Butlera

VIDEO

Kralj osrednjih filmova, Gerard Butler, ponovno je uspio napraviti nešto što se smatralo nemogućim. Iako je njegov ovogodišnji užasni uradak, 'Bratstvo lopova', pokupio tragično loše kritike, ne samo da će se snimati nastavak, već će se Butler i vratiti u nastavku tog filma. 

Iako loše kritike nisu nikada bile razlog za odustajanje od franšize, 'kilava' zarada bi trebala biti dobar razlog. Film je na proračunu od 30 milijuna dolara, plus tko zna koliko još neprijavljenih milijuna u marketingu vratio samo 75 milijuna, i to prije poreza. Stoga je podosta upitno koliko je profitabilan. No producenti vjerojatno ciljaju i na daljnju zaradu preko raznih distribucijskih servisa na internetu, pa bi film eventualno i mogao zaraditi.

Koliko točno će biti loš naredni uradak iz 'Ratova zvijezda'?
Koliko točno će biti loš naredni uradak iz 'Ratova zvijezda'?

Ništa od toga nije zasmetalo niti Butleru, kao niti redatelju filma, Christianu Gudegastu, a kako se čini, niti sporednom glumcu, Curtisu '50 Centu' Jacksonu. Sva trojica se tako vraćaju u najavljenom nastavku, za kojeg scenarij piše sam Gudegast.

U novom filmu će 'Big Nick' O'Brien (Butler) progoniti 50 Centa kroz Europu, dok Cent krade dijamante iz europskih draguljarnica. Ako vas zaplet podsjeća na zaplet Pink Panthera, niste daleko od istine.

- Prilagođavam priču o mafiji Pink Panther i kradljivcima dijamanata iz Europe. Big Nick lovit će Donnieja, koji se upleo u pljačku dijamanata i spleo s mafijašima Pink Panther mafije. Nicka će simultano ganjati druga skupina, ali neću sada reći tko - pojasnio je redatelj prvog filma.

Novi film nema niti datum izlaska kao što nema niti konkretne detalje o snimanju. Butler se u međuvremenu sprema na repriziranje svoje uloge iz serijala o agentu Mikeu Banningu za film 'Angel Has Fallen', koji će, uvjereni smo, biti jednako loš kao i njegovi prethodnici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode