Obavijesti

Show

Komentari 61

Jednom kad probaš čokoladnu tortu... Maju oduševila slastica

Jednom kad probaš čokoladnu tortu... Maju oduševila slastica
7

LUDI TULUM Pjevačica je u društvu svojih prijatelja dva dana ranije proslavila 36. rođendan. Društvo ju je iznenadilo velikom čokoladnom tortom u obliku penisa

VIDEO

'Slavim, moji prijatelji imaju stila, jelda?', napisala je Maja Šuput, doduše na engleskom, uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, a na kojoj ju vidimo kako puše svjećicu na velikoj čokoladnoj torti u obliku penisa. 

Tortu je dobila od ekipe iz benda, a to ju je potpuno iznenadilo jer je već imala spremnu slasticu.

- Već sam imala spremnu tortu, koja je bila puno decentnija - rekla nam je Maja i dodala da je od prijatelja dobila ozbiljne poklone jer je sada, kako je rekla, 'ozbiljna žena'.

Pjevačica je par dana prije nego će uistinu napuniti 36 godina, slavila rođendan u društvu prijatelja. Vesela i nasmijana Maja očito je bila oduševljena tortom, ali i poklonima.

Fotografije sa zabave objavila je na svom profilu na Instagramu, a slavila je obučena u plavu haljinicu i cipele s visokom petom.

Najavila jer kako će i u utorak, kada joj je uistinu i rođendan, slaviti s prijateljima koji su radili preko vikenda, a isti dan će obožavatelje počastiti i novim spotom za pjesmu 'Lopov', koji ćete moći premijerno pogledati na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin