Show

Komentari 0

Jelena Đoković: 'Ne koristim parfeme već esencijalna ulja'

Jelena Đoković: 'Ne koristim parfeme već esencijalna ulja'

Supruga Novaka Đokovića na Instagramu je odgovarala na upite pratitelja, a u odgovorima je dala do znanja što misli o industriji parfema koja testira proizvode na životinjama

Jelena Đoković (35), supruga tenisača Novaka Đokovića (34) na svom Instagramu je otkrila da ne koristi parfeme.U Storyju je podijelila poruku obožavateljice koja ju je pitala što misli o industriji parfema.

- Zračiš baš pozitivnom energijom, vidi se da si dijete u duši, spontano i uvijek željno znanja. Pojavilo mi se pitanje, što je s industrijom parfema, jer i to svi volimo, još jedna tema za istraživanje? - postavila joj je pitanje obožavateljica.

- Drago mi je da učimo zajedno! Ja odavno koristim esencijalna ulja, a ne parfeme, ali sjajno pitanje - odgovorila joj je Jelena. Đokovićeva supruga je veliki borac za prava životinja, pa je tako na Instagramu priznala da ne koristi parfeme jer se testiraju na životinjama.

 

Jelena očito bira esencijalna ulja jer su ona zapravo prirodni parfemi, biljke se prerađuju i tako se dobivaju njihova prirodna, mirisna ulja koja se upotrebljavaju u aromaterapiji ili umjesto parfema.

Najčitaniji članci