Obavijesti

Show

Komentari 28

Jelena Karleuša: GaGa mi je otela rogove, ne ja njoj

Jelena Karleuša: GaGa mi je otela rogove, ne ja njoj
9

Perez Hilton optužio je srpsku folk pjevačicu da je iskopirala Lady Gagu. Karleuša tvrdi da je takve rogove naručila dva mjeseca prije Amerikanke

VIDEO

Pjesma ti i nije toliko loša, no nađi si vlastiti stil i zvuk, obrušio se Perez Hilton na Jelenu Karleušu. Nazvao ju je “srpskom wannabe Lady GaGom” jer u spotu za pjesmu “Insomnia” ima rogove na glavi kakve u zadnje vrijeme nosi američka pjevačica. Rogovi su kreacija srpskog dizajnera Marka Mitanovskog.
Karleuša tvrdi da je GaGa iskopirala nju.
- Model s rogovima Mitanovski je napravio za mene dva mjeseca prije nego što se Lady GaGa slikala u toj kombinaciji. Internet i You Tube su svima dostupni pa zašto bi bilo nemoguće da je GaGa vidjela moj nastup? - izjavila je srpska turbofolk pjevačica.
Mitanovski tvrdi da su obje uzele rogove iz njegove kolekcije koju je predstavio u rujnu na Londonskom tjednu mode.
- Nisam ih za nikoga posebno radio. I ne želim se uplitati ni u kakve estradne priče - rekao je dizajner. Lady GaGu nije upoznao. Nakon što je predstavio svoju kolekciju u Londonu, prišao mu je pomoćnik njezina stilista te su dogovorili suradnju. Karleuša se nije uzrujala zbog kritike poznatog blogera Pereza Hiltona, od čijih komentara strepe poznati. Štoviše, sretna je zbog toga jer sada “ljudi iz cijelog svijeta mogu vidjeti i da se u Srbiji radi nešto kvalitetno i originalno”.

MISLILI DA JE PEREZ PARIS
Pozvala sam neke naše javne osobe da im prenesem zanimljivost da sam izašla na Perezovu blogu, a oni su me počeli ispravljati i govoriti mi da se ne kaže Perez Hilton nego Paris Hilton, rekla je Karleuša.

MAJA 'SKINULA' BEYONCE
Maji Šuput styling za spot “Ljubi me” radio je Marko Grubnić. Nabavio joj je čizme identične onima kakve je nosila Beyonce u spotu. Na internetu se prodaju za osamstotinjak kuna.

STRKA OKO TRIKOA I HALJINA ZA PAMELU I PSA
Modni Mačak tvrdi da je triko sa kristalima Swarovski dao Nicole Bulat za snimanje spota. Poslije je u njemu pozirala Severina. Mačak je “feminemku” Pamelu odjenuo u identičnu crnu haljinicu od tila kakvu je nosila njegova mopsica Lu.

MLADE DAME NOSE IDENTIČAN SAKO
Nataša Janjić prije dva mjeseca na premijeru “Sveti Georgije ubiva Aždahu” pojavila se u sivom sakou s prugastim rukavima. Nevena Rendeli nosila ga je lani u ožujku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin