Obavijesti

Show

Komentari 9

Jelena Karleuša i Duško Tošić u ratu: 'Izjavila sam da život mog muža nema smisla bez mene...'

Jelena Karleuša i Duško Tošić u ratu: 'Izjavila sam da život mog muža nema smisla bez mene...'
5

Moj muž može slobodno podnijeti zahtjev za razvod u bilo koje vrijeme. Nije to učinio, barem dosad, i nitko ga ne sprječava. Barem ja. Duško i ja živimo zajedno s djecom u istoj kući, napisala je Karleuša

VIDEO

Srpska pjevačica Jelena Karleuša (44) u srpnju je iznenadila svoje obožavatelje kad je objavila da se razvodi od supruga, bivšeg nogometaša, Duška Tošića (36). Pjevačica je sada prvi put otvoreno pričala o bračnim problemima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jelena Karleuša 01:05

Nakon objave o razvodu Karleuša više nije spominjala tu temu, a sada je prekinula šutnju gostovanjem u emisiji 'Prvi red' na K1 televiziji te otvoreno pričala o godini iza nje.

POGLEDAJTE VIDEO: Bivša loto djevojka postaje znanstvenica

- Duško me bio naživcirao pa sam ga morala kazniti jednom objavom, ali nismo se razveli. Živimo u istoj kući i dalje. Specifični su odnosi, dosta se tu toga, kako da se izrazim a da me njegov odvjetnik ne nazove...? Reći u jednu veliku istinu - Duškov život nema smisla bez mene, to je jedna velika istina i on ne postoji bez mene. Mi smo i dalje u braku, nismo se papirološki razveli. Odnosi su narušeni, živimo zajedno u četiri zida - iskrena je bila pjevačica. 

- Čekam da Duško shvati da sam ja boginja svemira i njegova jedina prava ljubav i da na koljenima ne znam što izgovori. Ne mirim se s bilo kakvom vrstom neuspjeha i poraza, kako poslovnog tako i privatnog. Ja sam dijete razvedenih roditelja, alergična sam na propast institucije obitelji, ne braka, obitelji. Smatram da propast obitelji se zasniva na eroziji muškosti u domaćem društvu - objasnila je Jelena.

Nakon Jeleninih izjava oglasio se i odvjetnik Duška Tošića za Kurir.

- Zbog posljednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću prethodnih dana, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošića, primoran sam se javno oglasiti! Duško Tošić je netko tko se kroz cijelu svoju karijeru, kao cijenjeni sportaš i bivši reprezentativac, izbjegava javno eksponirati, posebice kada su u pitanju bračne i obiteljske stvari. Ponavljamo da pregovori o zajedničkom razvodu Duška Tošića i Jelene Karleuše još uvijek traju, te da je jedan od dogovora s Jeleninim odvjetnicima bio upravo da se niti jedna strana ne oglašava o bračnim i obiteljskim stvarima, dok traju pregovori o zajedničkom razvodu - izjavio je odvjetnik.

- Duško Tošić poštuje taj dogovor, dok Jelena svojim posljednjim izjavama u javnosti krši postignuti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rješenja situacije. Apeliramo na Jelenu Karleušu da se, zbog mirnog rješenja, ubuduće suzdrži od javnih isticanja o Dušku Tošiću, razvodu i obiteljskim stvarima te ističemo da ćemo se svaki put kada to učini javno oglasiti - zaključio je odvjetnik.

Frustrirana situacijom ponovno se oglasila i Karleuša. 

Jelena Karleuša poljubila Azisa, bugarsku zvijezdu koja ima sa Severinom duet: 'To je taj spoj!'
Jelena Karleuša poljubila Azisa, bugarsku zvijezdu koja ima sa Severinom duet: 'To je taj spoj!'

- Istina je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene. Nikada nisam rekla da neću dati mužu razvod. Moj muž može slobodno podnijeti zahtjev za razvod u bilo koje vrijeme. Nije to učinio, barem dosad, i nitko ga ne sprječava. Barem ja. Duško i ja živimo zajedno s djecom u istoj kući. Pravi muškarci štite svoje žene od njihovih neprijatelja, ne udružuju se s njima protiv nje. Prošlog sam Božića zvala policiju, ovaj put sam prisiljena uputiti takav apel. Je*em ti moj Božić i moj život - napisala je.

Karleuša stigla u Leskovac gdje će nastupiti na Roštiljadi iako je vegetarijanka i borac za prava životinja

Jelena i Duško svoju romansu su započeli u kolovozu 2006. godine kada je Duško bio mladi srpski reprezentativac i nogometaš francuskog Sochauxa. Zajedno imaju kćeri Atinu (14) i Niku (13).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao