Obavijesti

Show

Komentari 0

Jelena pobijedila lovce pa im čak pomogla u igri, Mladen: 'Zaslužuje nagradu za fair play'

Jelena pobijedila lovce pa im čak pomogla u igri, Mladen: 'Zaslužuje nagradu za fair play'
11

Ovoga je puta njezin izbor bio sučeliti se s 'tri mušketira' za iznos od 5000 eura i s prednošću od čak 20 sekundi. Na kraju je i odnijela pobjedu za samo dvije sekunde, a lovci su s ostalim natjecateljima bili nepogrešivi

VIDEO

Od petero večerašnjih natjecatelja u 'Superpotjeri' jedina koja je u duelu s lovcima odnijela pobjedu jest Zagrepčanka Jelena Rajher. Jelena je nadigrala tri lovca boreći se za iznos od 5000 eura s početnom prednošću od 20 sekundi.

Ostalim natjecateljima, Zagrepčanima Marku Smiljiću, kojega smo upoznali u prošlotjednom izdanju 'Superpotjere' i Ivanu Livančiću, te Dominiku Vargi i Tomislavu Klemiću iz Bjelovara, sjajna igra lovaca, koji za razliku od spomenute četvorke nisu pogriješili ni u jednom odgovoru, nije davala puno šansi. 

Joško Lokas o Upitniku, uspjehu Superpotjere i novom projektu: Tarik i ja pripremamo megakviz
Joško Lokas  o Upitniku, uspjehu Superpotjere i novom projektu: Tarik i ja pripremamo megakviz

U prvom je krugu Jelena, koju krasi humanističko obrazovanje, osigurala iznos od 500 eura. Naime, na drugom pitanju netočno je zaključila da je Tivatski zaljev Boke kotorske najbliži otvorenom moru, no riječ je o Hercegnovskom zaljevu. 

Nakon komplimenta koji joj je udijelio Krešo okarakteriziravši je kao dobru i brzu igračicu, ali i Deanove konstatacije da zna o kakvom se kapacitetu radi s obzirom na to da su nekada bili suigrači, Jelena je odabrala ponudu lovaca. Iako je prethodno naglasila kako bi joj bilo drago odmjeriti snage s lovkinjom s kojom je, kaže, igrala, ali nikada i protiv nje, ovoga je puta ipak njezin izbor bio sučeliti se s 'tri mušketira' za iznos od 5000 eura i s prednošću od čak 20 sekundi. 

Naposljetku, natjecateljica je pobijedila, početnu prednost smanjivši za samo dvije sekunde. 

- I jedni i drugi ste petljali, ali evo, moji dečki su možda malo više petljali, a imali ste dobru prednost i iskoristili ste sve, osvrnula se Morana na igru tijekom koje je Jelena zabunom odgovorila i na pitanje upućeno lovcima. Mladen je stoga šaljivo dodao da ta njezina gesta zaslužuje nagradu za fair play jer je, vidjevši da im ne ide, ponudila točan odgovor. Zatim joj je i zahvalio na tome. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@hrvatska_radiotelevizija Jelena je u HTV-ovoj Superpotjeri zabunom odgovorila i na pitanje upućeno lovcima. Mladen je stoga šaljivo dodao da ta njezina gesta zaslužuje nagradu za fair play. #hrvatskaradiotelevizija #superpotjera #kviz #lovci #video #zavas #fyp ♬ original sound - HRT

Jeleninom nastupu prethodio je onaj Marka Smiljića. Na kraju prošle emisije knjižničar koji radi u struci i Moranin 'kvizni' suigrač odabrao je igru protiv četiri lovca za 15.000 eura i 15 sekundi prednosti. Ipak, samo nekoliko krivih odgovora bilo je dovoljno za pobjedu brzih, nepogrešivih i prema Joškovim riječima 'nabrijanih' lovaca. 

Bjelovarčanin sa zagrebačkom adresom, po struci kemijski inženjer Dominik Varga pokušao se okušati protiv troje lovaca. Borio se za 7500 eura imajući 12 sekundi prednosti. Duel je započeo netočnim odgovorom i sa svakim idućim topila se prednost pred lovcima koji su nastavili dominaciju i ubrzo završili igru u svoju korist. Krešo je ustvrdio da pitanja nisu bila lagana no i da se igrač Dominikova kalibra s time lako trebao uhvatiti u koštac.

Brzopoteznu igru znanja protiv četvero lovaca za 12.000 eura i uz 14 sekundi prednosti odabrao je apsolvent farmacije Ivan Livančić. Ni Ivan, organizator kvizova, nije imao priliku svladati lovce. Bilo je razmišljanja, pitanja na koja nije ponudio odgovore i pitanja na koja je nudio one netočne, a tim protivnika bio je jednostavno fantastičan.

Tomislav Klemić, student pete godine FOI-ja i prije dobivenih ponuda odlučio je ući u borbu protiv cijeloga supertima, a eventualno osvojen novac utrošiti na kupnju automobila zbog učestalih putovanja iz mjesta stanovanja u Zagreb gdje je zaposlen kao Junior Software Developer. Zaigrao je za 30.000 eura, uz osam sekundi prednosti.

- Šteta! Nismo se zapravo stigli ni oznojiti ovaj put. Ušli ste u lošu seriju i jednostavno niste se nikada ni vratili, rekla je Morana ubrzo poraženom Tomislavu.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin