Show

Komentari 10

Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: 'Terapiju redovito pijem, slušam savjete liječnika'

Jelena Rozga o zdravstvenim problemima: 'Terapiju redovito pijem, slušam savjete liječnika'

Pjevačica ima probleme sa srcem i štitnjačom, a smatra kako joj je najveći neprijatelj stres. Ipak, naučila je živjeti sa svojom dijagnozom, otkrila je u intervjuu

Jelena Rozga (44) ispričala je kako se danas nosi sa svojim zdravstvenim problemima. Pjevačica je ranije priznala da ima problema sa srcem i štitnjačom, koje je otkrila 2006. godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Redovito pijem terapiju, pazim na prehranu i slušam savjete liječnika. Naučila sam živjeti i nositi se s tim - ispričala je Jelena za Story, te dodala da bi voljela da je prije znala da joj je stres veliki neprijatelj.

- Moj pas Ringo moja je antistresna terapija, kao i prijatelji, more i Split - kaže pjevačica, koju se u posljednjih godinu dana rijetko može vidjeti u Zagrebu te na društvenim događanjima.

storyeditor/2021-11-12/Rozga.jpg

- Ma tu sam ja, samo se vama to čini. Istina je, posljednjih mjeseci rijetko dođem u Zagreb. Vremena su takva, društvenih događanja je malo i moram vam reći da sam se baš zaželjela dobrih starih evenata i partyja te jedva čekam da se vrate u starom obliku - objasnila je Rozga. 

storyeditor/2021-11-12/Rozga2.jpg

Prije tri godine, Jelena je osjetila da sa njenim zdravljem nije sve u redu te je potražila liječničku pomoć.

– Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina bila mi je iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti – ispričala je tada za Gloriju.hr.

Najčitaniji članci