Obavijesti

Show

Komentari 15

Jelena Rozga: Voljela bih imati djecu, prvo želim dobiti kćer

Jelena Rozga: Voljela bih imati djecu, prvo želim dobiti kćer
8

Pjevačica je tijekom gostovanja na Narodnom radiju voditelja zamolila da zbog 'Larinog izbora' požure sa snimanjem. S 'Larom' se dogovorila da će popiti kavu

VIDEO

Jelena Rozga (33) gostovala je u srijedu navečer u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju. Nakon što je Petko otkrio da pjevačica redovito prati seriju 'Larin izbor' i pustio snimku gdje ga je zamolila da zbog serije požure sa snimanjem, Rozga mu je na kraju snimanja rekla da je sve ispalo divno iako ju je osramotio, rasplakao i naljutio.

- Kad preskočim koju epizodu nazovem mamu da me uputi što sam propustila - priznala je pjevačica što je oduševilo Doris Pinčić koja je u seriji utjelovila Laru.

Glumica se u eteru upoznala s Rozgom i dogovorila da će zajedno popiti kavu. Doris se našalila kako će tada odlučiti kojoj će pripasti 'Jakov', a kojoj 'Nikša' i najavila da će u seriji uskoro zapjevati neke Rozgine pjesme. Pjevačica je demantirala DA je Lari ona 'posudila' glas kako kruže glasine na internetu i otkrila da ove godine vjerojatno neće biti hrvatska predstavnica na Eurosongu.

- Ne znam. Hvala svima koji žele da predstavljam Hrvatsku, ali užasno se bojim. Ne bojim se da će Tonči i Vjekoslava Huljić napisati odličnu pjesmu već kako ću tamo proći. Htjela bih se vratiti s dobrim plasmanom, ali to ne ovisi samo o pjesmi već i o puno drugih faktora - rekla je pjevačica i dodala da će jednom sigurno otići ako se ove godine ne odluči na to.

Trenutačno je očekuju nastupi u još nekoliko gradova u sklopu turneje Karlovačko live, od kojih je prvi 16. prosinca u zagrebačkoj Areni dok se nakon nastupa vraća radu u studiju.  

- Slušala sam fanove i svi su uglavnom htjeli da sljedeća pjesma bude brza - rekla je Rozga kojoj će se na pozornici u Areni pridružiti i grupa Connect s kojima je snimila hit 'Dalmatinka'.

- Bila sam kod mame na ručku. Pitala me od čega mi se malo tresu ruke, a ja sam rekla Arena - priznala je pjevačica kako ima tremu prije koncerta.

Ne skriva da ima dečka, da više voli bižuteriju nego dijamante i da je i dalje u prijateljskim odnosima sa Severinom. U filmu 'Tesna koža' glumit će samu sebe i misli da ovog Božića sigurno neće ispeći kolač. Zaplakala je kada su joj mališani iz vukovarskog dječjeg vrtića zapjevali i izjavila da joj je to najljepši božićni poklon.

- Voljela bih imati djecu, ako Bog da, ali bih voljela da prvo bude curica - priznala je pjevačica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin