Obavijesti

Show

Komentari 19

Jelena Veljača slavila rođenje nećakinje, otkrila i njezino ime

Jelena Veljača slavila rođenje nećakinje, otkrila i njezino ime
5

Jelena je prije nekoliko dana prva otkrila kako je u njihovu obitelj stigla prinova. Pozirala je nasmiješena od uha do uha i priznala kako je postala tetka malene djevojčice

Glumica, redateljica i aktivistica Jelena Veljača (39) ne krije sreću i jako je ponosna nakon što joj je na svijet došla nećakinja. Njezin brat Ivan Veljača (37) i glumica Ana Vučak Veljača (34) prije nekoliko dana postali su ponosni roditelji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Jelena je proslavila dolazak nećakinje s nekolicinom prijatelja i dečkom Vitom Turšićem u Beogradu. Objavila je fotografiju na kojoj se vidi i njezin brat Ivan na videopozivu. Otkrila je kako su djevojčici nadjenuli ime Juli

- Izrezala sam samu sebe, ali Beograd voli Juli. Ponosni tata nazdravlja s nama preko Facetimea, jer naravno, ovo je 2021. godina, napisala je Veljača u opis fotografije. 

Nesvakidašnje ime koje je dobila djevojčica, oduševilo je brojne Jelenine pratitelje. Komentari su se ispod objave odmah počeli nizati.

- Divno ime. Sve čestitke ponosnom tati, tetki isto - pisali su joj. 

Inače, Jelena je prva otkrila kako je u njihovu obitelj stigla prinova. Pozirala je nasmiješena od uha do uha i priznala kako je postala tetka. 

Glumica Ana Vučak dobila prvo dijete s bratom Jelene Veljače
Glumica Ana Vučak dobila prvo dijete s bratom Jelene Veljače

A Jelena i Ivan zajedno su više od pet godina. Da nisu samo kolege, prvi su put pokazali na Pulskom filmskom festivalu 2015. Ivan je tada osvojio Zlatnu Arenu za najbolju scenografiju u filmu ‘Takva su pravila’ redatelja Ognjena Sviličića i ugledno priznanje proslavio s Anom. Od tada su nerazdvojni.