Obavijesti

Show

Komentari 7

Jen i dalje nosi Bradov prsten? 'Imala ga je na dodjeli nagrada'

Jen i dalje nosi Bradov prsten? 'Imala ga je na dodjeli nagrada'
8

Više od 20 godina nakon, iako su odavno prekinuli, Jennifer ponosno s tim prstenom pozira na fotografijama, kao što je to činila i kad su se zaručili. Brad je prsten platio 3,5 milijuna kuna...

VIDEO

Bivši supružnici Jennifer Aniston (51) i Brad Pitt (56) početkom godine pokrenuli su šuškanja kako su se pomirili nakon što su se sreli na dodjeli SAG nagrada u Los Angelesu. On ju je tada uhvatio za ruku i nije puštao, iako se ona kretala. Taj trenutak proširio se društvenim mrežama nevjerojatnom brzinom i obožavatelji para ponovno su zaželjeli da između njih ima 'nečeg više'. 

POGLEDAJTE VIDEO: Glasine da su Brad i Jennifer ponovno skupa

Pokretanje videa...

01:11

No, sad su strani mediji napisali kako je Jennifer u tom trenutku na crvenom tepihu nosila zaručnički prsten koji joj je Brad dao još 1999. godine.

Kupio ga je za pola milijuna dolara, odnosno 3,5 milijuna kuna, a dizajnirao je brad u suradnji sa Silvijom Damiani. Radio ih je po primjeru naušnica, koje ih je prethodno kupio, a Jen je njima bila oduševljena.

Više od 20 godina nakon, iako su odavno prekinuli, Jennifer ponosno s tim prstenom pozira na fotografijama, kao što je to činila i kad su se zaručili. 

Osim na dodjeli SAG nagrada, Jen i Brad sreli su se i na dodjeli Zlatnog globusa. Nagrada za najboljeg sporednog glumca u filmu 'Once Upon a Time in Hollywood', pripala je Brdu, a iz publike ga je srčano bodrila upravo Jennifer.

VANITY FAIR POST OSCARS PARTY, LOS ANGELES, AMERICA - 2000

Strani mediji navode kako je pljeskala i kad drugi nisu, ostajala je stajati na nogama dok je većina već sjedila, a kamere su uspjele uloviti i način na koji ga je gledala. 

- Ona se topila. Što god je govorio, njoj je bilo smiješno. Između njih sigurno nečeg ima, bila je baš sretna zbog njegove nagrade - bio je samo jedan od komentara brojnih obožavatelja holivudskih glumaca. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin