Obavijesti

Show

Komentari 5

Jennifer, Lady GaGa i Charlize haljinama pomele konkurenciju

Jennifer, Lady GaGa i Charlize haljinama pomele konkurenciju
5

Osim same dodjele zlatnih kipića svi jedva čekaju da vide koje su kreacije odjenule poznate zvijezde. Neke od njih su već godinama na listama najbolje odjevenih, a neke su ove godine pozitivno iznenadile stručnjake

VIDEO

Opće je poznato da se slavne dame prije najglamuroznije večeri u Hollywoodu danima podležu raznim skupocjenim tretmanima lica i tijela, biraju kreatore i haljine samo kako bi na jednu večer zablistale i 'pomele' konkurenciju. Iako se Oscar često pretvori u paradu kiča, ove zvijezde uspjele su osvijetliti obraz najprestižnije dodjele. 

Jennifer Lopez - Tom Ford 

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) svake godine trudi se da se i nakon dodjele Oscara priča o njezinoj kombinaciji. To joj je pošlo za ruke, a modni stručnjaci komentirali su kako samo ona može podsjećati na zrcalo i izgledati spektakularno. Odlučila se za toaletu Tom Forda koju je kombinirala s Jimmy Choo torbicom. 

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

Emma Stone - Louis Vuitton

Glumica Emma Stone (30) jedna je od ambasadorica modne kuće Louis Vuitton stoga nije ni čudno da se odlučila za njihovu kreaciju. Crvenim tepihom prošetala se bez pratnje, kući se nije vratila s kipićem, ali je dobila svoje mjesto na vrhu liste najbolje odjevenih zahvaljujući kreaciji Nicolasa Ghesquierea, kreativnog direktora modne kuće Louis Vuitton. 

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

Lady GaGa - Alexandra McQueen 

Pjevačica i glumica Lady Gaga (32) svoju karijeru osim svojim talentom izgradila je i na odvažnim i neobičnim modnim kombinacijama koje su privlačile poglede cijelog svijeta. Za najglamurozniji događaj u Hollywoodu odlučila se za kreaciju engleskog dizajnera Alexandra McQueena koji je danima radio na dugoj crnoj toaleti koja je osvojila srca modnih stručnjaka. 

The 91st Academy Awards - Press Room - Los Angeles

Tessa Thompson - Chanel 

Na popisu najboljih haljina našla se i glumica Tessa Thompson (35) koja se odlučila za haljinu crne boje s potpisom modne kuće Chanel. Glumica je otkrila i kako su krojači na haljini radili punih 225 sati, a toaleta sadrži više od 51.500 elemenata. 

91st Academy Awards - Oscars - Hollywood

Charlize Theron - Dior 

Na crvenom tepihu zablistala je i glumica Charlize Theron () u neodoljivoj i jednostavnoj Diorovoj haljini. Svoju kreaciju upotpunila je skupocjenim nakitom s potpisom luksuznog brenda BVLGARI koja uključuje dvostruku ogrlicu od bijelog zlata te dijamantnu ogrlicu od 75 karata. 

91st Academy Awards – Vanity Fair – Beverly Hills

BRAK BRADLEYJA I IRINE SHAYK UGROŽEN? Evo što je glumac rekao Lady Gagi prije njihova strastvenog nastupa

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin