Obavijesti

Show

Komentari 19

Jerković pozirala u mini badiću: Dotjerala liniju nakon poroda

Jerković pozirala u mini badiću: Dotjerala liniju nakon poroda
8

Voditeljica je rodila djevojčicu u veljači. U ulozi mame dobro se snašla, a samo šest mjeseci nakon poroda dotjerala je liniju koju ponosno pokazuje

VIDEO

Nekadašnja manekenka Iva Jerković (38) u veljači je rodila djevojčicu, Rinu Ami, a u novoj ulozi odlično se snašla. Osim toga, Iva je ubrzo nakon poroda dotjerala liniju, što je sada pokazala.

Na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u kupaćem kostimu. Pored fotografije je napisala kako se trenutačno nalazi na Kornatima. Njezina posljednja objava izazvala je lavinu komentara, a njezini pratitelji hvalili su je na račun izgleda.

Svi su primijetili kako se nekadašnja manekenka samo šest mjeseci nakon poroda vratila u formu.

- To model. Super si, izgledaš kao boginja - pisali su joj.

Bila u 'Survivoru': Ovako je Iva Jerković izgledala 2005. godine
Bila u 'Survivoru': Ovako je Iva Jerković izgledala 2005. godine

Iva nije odgovarala na komentare, već uživa u odmoru na Kornatima. Prethodno je posjetila i Nin. Na društvenim mrežama nerijetko objavljuje fotografije u modnim kombinacijama koje joj ističu liniju. 

Jerković se nakon poroda ubrzo vratila poslovnim obavezama. Sada je možemo gledati i u popularnoj emisiji 'Kolo sreće'. Uspješna je u poslu, a isto tako se dobro snašla u ulozi mame.

-  Za mene je to potpuno novo iskustvo, možda sam ja i malo starija majka... Kad ona spava, samo čekam da se probudi i da je vidim. Divan je osjećaj - ispričala je nedavno za RTL Exkluziv.

Ona i njezin partner teško su se odlučili za ime jer su znali da će ga nositi do kraja života, pa su se za Rinu odlučili tek kad su je išli prijaviti stoga Iva ne skriva da joj je to bilo komplicirano. Ipak, u sjećanju će joj zauvijek biti porođaj, a iako je planirala prirodno roditi, stvari su se zakomplicirale. 

- Pupčana vrpca se omotala oko vrata pa sam imala hitan carski rez. Sve je dobro prošlo i moja šampionka je tu sa nama, a to je najbitnije - rekla je svojedobno Jerković.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin