Obavijesti

Show

Komentari 4

Jolie je htjela biti pogrebnik, a sa 16 godina se osamostalila

Jolie je htjela biti pogrebnik, a sa 16 godina se osamostalila
1

Radila je kao model, pojavljivala se u spotovima, a prvu glavnu ulogu dobila je u filmu 'Hackers'. Jedna od najuspješnijih uloga bila joj je ona Lare Croft u filmu 'Tomb Raider'...

VIDEO

Glumica Angelina Jolie (45) rođena je 4. lipnja 1975. godine u Los Angelesu u glumačkoj obitelji. Otac joj je glumac Jon Voight (81), odskarovac poznat po filmovima 'Ponoćni kauboj' i 'Povratak veterana', a majka joj je Marcheline Bertrand, bivša manekenka i glumica. Od djetinjstva je Jolie gotovo pa bila predodređena holivudska karijera. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

00:43

Kad ja imala 11 godina, njezina se obitelj vratila u Los Angeles, a ona je počela pohađati satove glume, no nije ju ta strast dugo 'držala'. U buntovnim, tinejdžerskim godinama imala je i poprilično bizarnu želju raditi kao pogrebnik pa je napustila školu. Od malih je nogu bila pomalo drugačija, a velika ljubav bile su joj životinje. Za kućne ljubimce imala je guštere i zmije. 

Sa samo 16 godina se osamostalila, radila kao model, pojavljivala se u glazbenim spotovima, a prvu glavnu ulogu dobila je u filmu 'Hackers' 1995. godine. Jedna od najuspješnijih uloga bila joj je svakako ona Lare Croft u filmu 'Tomb Raider' iz 2001. godine. Angelina na tom snimanju nije imala kaskadera pa je zbog scena zadobila brojne ozljede. 

Reuters

Za Jonnyja Leeja Millera (46) se udala 1996., a na vjenčanju je nosila crne kožne hlače i bijelu majicu na čijoj je pozadini krvlju ispisala njegovo ime. Htjela je što 'posebnije' vjenčanje. Službeno su se rastali 1999. godine. Njezin drugi brak bio je s glumcem i scenaristom Billyjem Bobom Thorntonom (64). Na vjenčanju je ponovno bilo krvi, a  brak nije dugo potrajao. 

Angelina bijesna na Brada: 'Ne želi djecu blizu Kim i Kanyea'
Angelina bijesna na Brada: 'Ne želi djecu blizu Kim i Kanyea'

Angelina i Brad su bili proglašeni najljepšim parom na svijetu, a u javnosti su godinama djelovali skladno. Iako je Angelina već imala usvojenog Maddoxa (17), s Bradom je posvojila djevojčicu Zaharu (14). Nakon toga su dobili i svoje prvo biološko dijete, Shiloh Nouvel (13). Kasnije su posvojili i dječaka, a nadjenuli su mu ime Pax (15). Par je 2008. dobio danas desetogodišnje blizance Knoxa Leona i Vivienne Marcheline. Vjenčali su se u Francuskoj 2014. godine, ali se ipak i rastali, dok je njihov razvod, kao i potencijalna pomirba nepresušna tema u medijima. 

Rome, photocall film "Maleficent"

Uz to što voli neobične rituale Jolie je i velika obožavateljica tetovaža, a nekolicinu crteža na tijelu posvetila je i članovima obitelji. Prije 15 godina položila je za pilota te može voziti male privatne avione. Godinama se bavi humanitarnim radom, a Ujedinjeni narodi imenovali su je Veleposlanicom dobre volje u više zemalja svijeta. Također, Udruženje dopisnika UN-a uručilo joj je nagradu Građanina svijeta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor