Obavijesti

Show

Komentari 74

Jolie o rastavi: To je bilo teško razdoblje, razboljela sam se

Jolie o rastavi: To je bilo teško razdoblje, razboljela sam se
4

Prošlog ljeta Angelini se sve srušilo. Brak s Pittom bio u krizi, a ona je dobila novu dijagnozu. Saznala je da ima Bellovu paralizu. To je bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića

VIDEO

Angelina Jolie (42) je u intervjuu za Vanity Fair progovorila o razvodu od Brada Pitta (53) i ispričala da je sve krenulo po zlu prošlog ljeta kada je radila na filmu 'First They Killed My Father'.

Pokretanje videa...

00:18

Nije htjela otkriti pojedinosti, već je rekla da je sve napravila kako bi zaštitila svoju djecu.

- Kao djevojčica, bila sam zabrinuta za svoju majku. Ne želim da moja djeca prolaze kroz isto. Bolje je plakati pod tušem i skrivati se pred njima. Oni moraju znati da će sve biti u redu iako niti vi niste sigurni u to - rekla je i dodala kako će se ona i njezin bivši suprug usmjeriti prema zajedničkim ciljevima, a to su njihova djeca.

Angelina Jolie coming through LAX Airport, with her children Shiloh, Pax and Zahara. 7 March 2016.

Da bi stvari bile još gore, saznala je da joj je zdravlje u opasnosti. Dobila je dijagnozu Bellove paralize. Naime, to je bolest koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica.

Simptomi su slični kao kod moždanog udara, ali specifično je da pacijent osjeća slabost u području jedne strane lica, a ne ruku ili nogu. Bellovu paralizu izliječila je akupunkturom.

Osim toga, Jolie pati i od visokog tlaka.

Actors Brad Pitt and Angelina Jolie arrive at the 81st Academy Awards in Hollywood, California

- Ne znam je li to sve bila menopauza ili loša godina. Ponekad žene stave sebe na posljednje mjesto pa im zdravlje strada - rekla je i dodala kako joj je obitelj uvijek na prvom mjestu.

S Pittom je bila u vezi 12 godina, a vjenčali su se 2014. godine. Prošle godine u rujnu Angelina je podnijela zahtjev za razvod braka. Imaju šestero djece - Maddoxa (15), Paxa (13), Zaharu (11), Shiloh (10) te osmogodišnje blizanaca Knoxa i Vivienne.

Angelina će uzeti pauzu od posla te se posvetiti majčinstvu.

- Želim biti što više u kući i naučiti spremati jela koja moja djeca vole. Poželjeli su da odem na satove kuhanja. Htjela bih navečer leći u krevet i biti sigurna da dajem sve od sebe da budem dobra majka - zaključila je.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin